• Erityisruokavaliot

Kariniemen kananpojan rintaleike

Broilerileikkeet maustetaan valkosipulilla, inkiväärillä, sitruunalla ja yrteillä.
Kariniemen kananpojan rintaleike
Reseptin teki kumppani
  • 3 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

3 annosta
    • 1rs(3 kpl)Kariniemen kananpojan rintaleike
    • 7valkosipulinkynttä
    • mustapippuria
    • 1/2tlmerisuolaa
    • 5rkloliiviöljyä
    • 2tuoretta rosmariinin oksaa
    • 2rklsilputtua persiljaa
    • peukalonpään kokoinen pala tuoretta inkivääriä
    • 1sitruuna

Valmistus

yli 60 min
  1. Ota rintaleikkeet huoneenlämpöön hyvissä ajoin, noin tunti ennen valmistusta.
  2. Aseta rintafileet uunivuokaan. Murskaa valkosipulin kynnet (kuorineen) kevyesti veitsen lappealla puolella ja lisää vuokaan. Lisää mausteet, oliiviöljy ja tuoreet yrtit. Raasta inkivääri joukkoon. Sekoita hyvin.
  3. Paista 200 asteessa 20 minuuttia.
  4. Ota vuoka hetkeksi ulos uunista. Viipaloi pesty sitruuna ohuiksi renkaiksi ja asettele renkaat kanojen päälle. Laita vuoka takaisin uuniin 20-25 minuutiksi.
  5. Tarjoile raikkaan vihersalaatin kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille