• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kananugetit ruiskuorrutuksella

Helpot kananugetit maistuvat erilaisten dippien kanssa koko perheelle.
Kananugetit ruiskuorrutuksella
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 25 kpl
  • 30 - 60 min
  • 205 kcal / annos (150g)

Ainekset

n. 25 kpl
    • n. 800gbroilerin rintafileetä
    • 3/4tlsuolaa
    • 15Pirkka hapankorppua
    • 3/4dlvehnäjauhoja
    • 2kananmunaa

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paloittele broilerit suupaloiksi. Ripottele broileripalojen pintaan suola. Murskaa hapankorput pussissa tai monitoimikoneessa. Sekoita vehnäjauhot hapankorppumuruihin. Riko munat erilliseen kulhoon ja vatkaa munien rakenne rikki.
  2. Pyörittele broileripalat ensin kananmunassa ja sen jälkeen hapankorppuseoksessa. Levitä palat uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 225-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia. Voit kääntää nugetit paistamisen puolivälissä. Halutessasi voit kypsentää nugetit myös pannulla runsaassa rasvassa noin 5 minuuttia kummaltakin puolelta, kunnes liha on täysin kypsää.
  3. Tarjoa nugettien kanssa erilaisia dippikastikkeita ja raikasta salaattia.

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 205 kcal867 kJ
  • Proteiinia30 g
  • Hiilihydraatteja13 g
  • Rasvaa4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille21