• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Chili-sinappisilakkarullat

Chili-sinappisilakkarullat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 175 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa fileistä selkäevät pois.
  2. Kääri fileet rullalle nahkapuoli ylöspäin. Lado kalarullat voideltuun uunivuokaan vieriviereen.
  3. Sekoita kerman joukkoon mausteet ja kaada seos rullien päälle.
  4. Kypsennä 175 asteessa noin 20 minuuttia. Tarjoa perunoiden ja salaatin kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 175 kcal734 kJ
  • Proteiinia12,9 g
  • Hiilihydraatteja3,58 g
  • Rasvaa12,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1