• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
KermasilakatReseptin teki kumppani

Kermasilakat

Kermasilakat valmistetaan silakkafileistä, jotka saavat seurakseen herkullisen kermakastikkeen sinapilla ja tillillä maustettuna. Tarjoa kylmänä tai kuumana.

  • 30 - 60 min

Ainekset

    • 500gsilakkafileitä
    • 1 1/2tlsuolaa
    • 2rkltilliä

Kastike

    • 2rklmietoa sinappia
    • 2tlcurrya
    • 1 1/2dlkermaa
    • pinnalle tilliä hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Lado silakkafileet lihapuoli ylöspäin voipaperin päälle. Ripottele suola ja tillisilppu pinnalle.
  2. Kääri fileet rullalle ja nosta ne uuninkestävään vuokaan.
  3. Sekoita sinappi ja curry. Lisää kerma. Kaada kastike silakkarullien päälle.
  4. Kypsennä uunissa 175°C noin 30 minuuttia. Tarjoa ruoka lämpimänä tai kylmänä keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua