Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Chilinen possuwokkiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Chilinen possuwokki

Chilinen possuwokki maistuu riisin tai nuudeleiden kanssa.

Ainekset

5 annosta
    • 300gporsaan kinkkusuikaleita, maustamaton
    • 2(250 g)isoa sipulia
    • 1(n. 300 g)kesäkurpitsa
    • 1rs(200 g)Pirkka herkkusieniä (tuoreita)
    • 2rklöljyä
    • 1/2–1tlchilimausteseosta
    • 2dlvettä
    • 1/2dlPirkka makeaa chilikastiketta
    • 1/4tlsuolaa
    • 1dlvettä
    • ruohosipulia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa kuoritut sipulit isoiksi lohkoiksi. Suikaloi kuoritut porkkanat ja kesäkurpitsa. Viipaloi puhdistetut sienet.
  2. Kuumenna öljy vokissa tai paistokasarissa. Lisää chilimausteseos ja sekoita. Lisää possusuikaleet ja anna niiden ruskistua. Lisää sipulit ja porkkanat. Kuullota ne. Kaada joukkoon 2 dl vettä, chilikastike ja suola. Hauduta kannen alla noin 15 minuuttia.
  3. Lisää kesäkurpitsat sekä herkkusienet. Sekoittele ja hauduta vokkia vielä noin 10 minuuttia. Sekoita perunajauhot ja 1 dl vettä. Kaada suurus vokkiin ja sekoita. Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää. Tarkista maku. Silppua pinnalle ruohosipulia. Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille6 arvostelua