• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Chilinen possuwokki

Chilinen possuwokki maistuu riisin tai nuudeleiden kanssa.
Chilinen possuwokki
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 239 kcal / annos (285g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa kuoritut sipulit isoiksi lohkoiksi. Suikaloi kuoritut porkkanat ja kesäkurpitsa. Viipaloi puhdistetut sienet.
  2. Kuumenna öljy vokissa tai paistokasarissa. Lisää chilimausteseos ja sekoita. Lisää possusuikaleet ja anna niiden ruskistua. Lisää sipulit ja porkkanat. Kuullota ne. Kaada joukkoon 2 dl vettä, chilikastike ja suola. Hauduta kannen alla noin 15 minuuttia.
  3. Lisää kesäkurpitsat sekä herkkusienet. Sekoittele ja hauduta vokkia vielä noin 10 minuuttia. Sekoita perunajauhot ja 1 dl vettä. Kaada suurus vokkiin ja sekoita. Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää. Tarkista maku. Silppua pinnalle ruohosipulia. Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 285g100 g

  • 239 kcal1 000 kJ
  • Proteiinia20 g
  • Hiilihydraatteja14,2 g
  • Rasvaa10,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua