• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Karibialainen possupata

Karibialainen possupata saa makunsa kookoksesta ja hedelmistä. Lisäkkeeksi sopivat esimerkiksi aromaattinen basmatiriisi ja raikas salaatti.
Karibialainen possupata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 290 kcal / annos (150g)

Ainekset

n. 5 annosta
    • 1rs(300 g)porsaan kinkkusuikaleita
    • 1(120 g)iso sipuli
    • 1rklöljyä
    • 2tlcurrya
    • 1tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1/2dlrusinoita
    • 2omenaa
    • 2Pirkka Reilun kaupan banaania
    • persiljaa hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota liha ajoissa huoneenlämpöön.
  2. Leikkaa kuorittu, halkaistu sipuli ohuiksi viipaleiksi. Ruskista lihasuikaleet kevyesti paistokasarissa tilkassa öljyä. Lisää joukkoon sipulisuikaleet ja curry. Anna hautua hetken aikaa.
  3. Sekoita kasariin kookosmaito. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta kannen alla noin 35 minuuttia.
  4. Kuutioi omenat ja viipaloi banaanit. Sekoita rusinat ja paloitellut hedelmät varovasti lihakastikkeen joukkoon. Hauduta vielä noin 5 minuuttia. Ripottele pinnalle kevyesti paahdettuja cashewpähkinöitä ja persiljaa. Tarjoa basmatiriisin ja salaatin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 290 kcal1 210 kJ
  • Proteiinia14 g
  • Hiilihydraatteja10 g
  • Rasvaa22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua