Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Karibialainen possupataTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Karibialainen possupata

Karibialainen possupata saa makunsa kookoksesta ja hedelmistä. Lisäkkeeksi sopivat esimerkiksi aromaattinen basmatiriisi ja raikas salaatti.

Ainekset

n. 5 annosta
    • 1rs(300 g)porsaan kinkkusuikaleita
    • 1(120 g)iso sipuli
    • 1rklöljyä
    • 2tlcurrya
    • 1tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1/2dlrusinoita
    • 2omenaa
    • 2Pirkka Reilun kaupan banaania
    • persiljaa hienonnettuna

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota liha ajoissa huoneenlämpöön.
  2. Leikkaa kuorittu, halkaistu sipuli ohuiksi viipaleiksi. Ruskista lihasuikaleet kevyesti paistokasarissa tilkassa öljyä. Lisää joukkoon sipulisuikaleet ja curry. Anna hautua hetken aikaa.
  3. Sekoita kasariin kookosmaito. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta kannen alla noin 35 minuuttia.
  4. Kuutioi omenat ja viipaloi banaanit. Sekoita rusinat ja paloitellut hedelmät varovasti lihakastikkeen joukkoon. Hauduta vielä noin 5 minuuttia. Ripottele pinnalle kevyesti paahdettuja cashewpähkinöitä ja persiljaa. Tarjoa basmatiriisin ja salaatin kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille21 arvostelua
  • Emma17.1.2018

    Muistui resepti mieleen pitkästä aikaa. Olen tehnyt monta vuotta sitten ekan kerran, aivan yhtä hyvää nytkin kuin silloin!