Chilisilakat
Chilisilakoista saat pienellä vaivalla maukkaan lisän joulun kalapöytään.
- 12 annosta
- yli 60 min
- 160 kcal / annos (85g)
Ainekset
12 annosta
- 600gsilakkafileitä
Mausteliemi
- 5dlvettä
- 1dlväkiviinaetikkaa
- 1rklsuolaa
Kastike
- 2dlPirkka makeaa chilikastiketta
- 1dlöljyä
- 1pieni Pirkka punasipuli
Valmistus
yli 60 min- Sekoita mausteliemen ainekset kulhossa. Pane silakkafileet mausteliemeen ja anna olla viileässä yön yli.
- Sekoita öljy ohuena nauhana tasaisesti chilikastikkeeseen. Viipaloi kuorittu punasipuli.
- Valuta silakkafileet hyvin. Poista selkäevät saksilla ja leikkaa fileet 2-3 osaan. Sekoita silakat kastikkeeseen punasipulirenkaiden kanssa.
- Anna maustua kylmässä noin vuorokausi ennen tarjoilua. Silakat säilyvät 1-2 viikkoa kylmässä.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 85g100 g
- 160 kcal669 kJ
- Proteiinia 9,2 g
- Hiilihydraatteja3,7 g
- Rasvaa11,7 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Mahtavat reseptit🤗