Sitruuna-valkosipulimarinoidut silakat
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Sitruuna-valkosipulimarinoidut silakat maistuvat herkulliselta leivän päällä tai keitettyjen perunoiden kanssa.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
- 600 g silakkafileitä
Etikkaliemi
- 2 dl vettä
- 1 dl väkiviinaetikkaa
- 1 tl suolaa
Mausteöljy
- 1 tl (luomu)sitruunan kuorta raastettuna
- 1 ruukku lehtipersiljaa
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 rkl sitruunanmehua
- 1 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl sokeria
- ripaus mustapippuria
Ravintosisältö
- Energia1 653 kJ / 395 kcal
- Rasva31,9 g
- josta tyydyttynyttä5,5 g
- Hiilihydraatit3,7 g
- josta sokereita3 g
- Proteiini21,7 g
- Suola3,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Kiehauta etikkaliemen ainekset. Jäähdytä liemi.
- Poista silakkafileistä nahkat vetämällä fileet irti nahasta. Siirrä nahattomat fileet etikkaliemeen marinoitumaan seuraavaan päivään.
- Raasta sitruunan kuori raastimen hienolla terällä. Hienonna yrtit ja kuoritut valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki mausteöljyn ainekset keskenään.
- Siivilöi etikkaliemi silakkafileistä ja anna fileiden valua hetki. Siirrä fileet mausteöljyyn ja anna marinoitua jääkaapissa vähintään tunnin ajan.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,9(19 arviota)
- yli 60 min3,7(23 arviota)
- yli 60 min4,6(8 arviota)
- alle 15 min3,9(10 arviota)
- yli 60 min
- yli 60 min3,6(7 arviota)
- yli 60 min4,3(3 arviota)
- yli 60 min3,9(29 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (20 arviota)