Sitruuna-valkosipulimarinoidut silakat
Noin 1,30€/annos.
- 6 annosta
- yli 60 min
Ainekset
6 annosta
- 600gsilakkafileitä
Etikkaliemi
- 2dlvettä
- 1dlväkiviinaetikkaa
- 1tlsuolaa
Mausteöljy
- 1tl(luomu)sitruunan kuorta raastettuna
- 1ruukkulehtipersiljaa
- 2valkosipulinkynttä
- 1dloliiviöljyä
- 1rklsitruunanmehua
- 1rklvaaleaa balsamiviinietikkaa
- 1tlsuolaa
- 1tlsokeria
- ripausmustapippuria
Valmistus
yli 60 min- Kiehauta etikkaliemen ainekset. Jäähdytä liemi.
- Poista silakkafileistä nahkat vetämällä fileet irti nahasta. Siirrä nahattomat fileet etikkaliemeen marinoitumaan seuraavaan päivään.
- Raasta sitruunan kuori raastimen hienolla terällä. Hienonna yrtit ja kuoritut valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki mausteöljyn ainekset keskenään.
- Siivilöi etikkaliemi silakkafileistä ja anna fileiden valua hetki. Siirrä fileet mausteöljyyn ja anna marinoitua jääkaapissa vähintään tunnin ajan.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 7/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi