Marinoidut dijonsinappisilakkarullat
- Annosmäärä6–8 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Marinoiduissa silakkarullissa maistuu mausteinen sinappi.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
6–8 annosta
- 600 g silakkafileitä
- 4 rkl Pirkka Dijon-sinappia
- 1 tl suolaa
- 1/2 dl tilliä hienonnettuna
Marinointiliemi
- 1 dl sokeria
- 2 dl vettä
- 10 kokonaista maustepippuria
- 2 laakerinlehteä
- 1 dl väkiviinaetikkaa
Koristelu
- 1 punasipuli
- tilliä
Ravintosisältö
- Energia1 272 kJ / 304 kcal
- Rasva13,6 g
- josta tyydyttynyttä2,8 g
- Hiilihydraatit20,5 g
- josta sokereita20 g
- Proteiini22,8 g
- Suola2,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Leikkaa silakkafileistä selkäevä pois. Voitele matala uunivuoka, johon silakkarullat mahtuvat yhteen kerrokseen.
- Levitä fileet nahkapuoli alaspäin leikkuulaudalle. Sivele fileet sinapilla. Ripottele päälle suola ja tillisilppu. Kääri fileet rullalle pyrstöpäästä alkaen. Nostele rullat vuokaan vieriviereen.
- Paista rullia 200 asteessa noin 15 minuuttia.
- Mittaa kattilaan sokeri, vesi, maustepippurit ja laakerinlehdet. Kiehauta sekoittaen. Lisää etikka.
- Puolita isot silakkarullat. Käännä kaikki rullat kierre ylöspäin. Kaada päälle etikkaliemi. Peitä vuoka ja anna maustua kylmässä yön yli.
- Kuori ja viipaloi punasipuli. Nosta silakkarullat tarjoiluastiaan. Koristele punasipulilla ja tillillä. Tarjoa lisänä perunoita ja ruisleipää.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,6(8 arviota)
- yli 60 min5,0(1 arvio)
- yli 60 min4,1(32 arviota)
- yli 60 min3,4(8 arviota)
- yli 60 min3,6(7 arviota)
- yli 60 min
- yli 60 min4,4(10 arviota)
- yli 60 min4,9(19 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,3 (3 arviota)
- Jukka4 vuotta sittenErinomainen ruoka vaikka joulupöytään.