Hyppää sisältöön
Marinoidut dijonsinappisilakkarullat Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Marinoidut dijonsinappisilakkarullat

  • Annosmäärä6–8 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Marinoiduissa silakkarullissa maistuu mausteinen sinappi.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

6–8 annosta

Marinointiliemi

  • 1 dl sokeria
  • 2 dl vettä
  • 10 kokonaista maustepippuria
  • 2 laakerinlehteä
  • 1 dl väkiviinaetikkaa

Koristelu

  • 1 punasipuli
  • tilliä

Ravintosisältö

  • Energia
    1 272 kJ / 304 kcal
  • Rasva
    13,6 g
  • josta tyydyttynyttä
    2,8 g
  • Hiilihydraatit
    20,5 g
  • josta sokereita
    20 g
  • Proteiini
    22,8 g
  • Suola
    2,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa silakkafileistä selkäevä pois. Voitele matala uunivuoka, johon silakkarullat mahtuvat yhteen kerrokseen.
  2. Levitä fileet nahkapuoli alaspäin leikkuulaudalle. Sivele fileet sinapilla. Ripottele päälle suola ja tillisilppu. Kääri fileet rullalle pyrstöpäästä alkaen. Nostele rullat vuokaan vieriviereen.
  3. Paista rullia 200 asteessa noin 15 minuuttia.
  4. Mittaa kattilaan sokeri, vesi, maustepippurit ja laakerinlehdet. Kiehauta sekoittaen. Lisää etikka.
  5. Puolita isot silakkarullat. Käännä kaikki rullat kierre ylöspäin. Kaada päälle etikkaliemi. Peitä vuoka ja anna maustua kylmässä yön yli.
  6. Kuori ja viipaloi punasipuli. Nosta silakkarullat tarjoiluastiaan. Koristele punasipulilla ja tillillä. Tarjoa lisänä perunoita ja ruisleipää.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,3 (3 arviota)

  • Jukka
    4 vuotta sitten
    Erinomainen ruoka vaikka joulupöytään.