Marinoidut dijonsinappisilakkarullat
Marinoiduissa silakkarullissa maistuu mausteinen sinappi.
- 6-8 annosta
- yli 60 min
- 95 kcal / annos (75g)
Ainekset
6-8 annosta
- 600gsilakkafileitä
- 4rklDijon sinappia
- 1tlsuolaa
- 1/2dltilliä hienonnettuna
Marinointiliemi
- 1dlsokeria
- 2dlvettä
- 10kokonaista maustepippuria
- 2laakerinlehteä
- 1dlväkiviinaetikkaa
Koristelu
- 1punasipuli
- tilliä
Valmistus
yli 60 min- Leikkaa silakkafileistä selkäevä pois. Voitele matala uunivuoka, johon silakkarullat mahtuvat yhteen kerrokseen.
- Levitä fileet nahkapuoli alaspäin leikkuulaudalle. Sivele fileet sinapilla. Ripottele päälle suola ja tillisilppu. Kääri fileet rullalle pyrstöpäästä alkaen. Nostele rullat vuokaan vieriviereen.
- Paista rullia 200 asteessa noin 15 minuuttia.
- Mittaa kattilaan sokeri, vesi, maustepippurit ja laakerinlehdet. Kiehauta sekoittaen. Lisää etikka.
- Puolita isot silakkarullat. Käännä kaikki rullat kierre ylöspäin. Kaada päälle etikkaliemi. Peitä vuoka ja anna maustua kylmässä yön yli.
- Kuori ja viipaloi punasipuli. Nosta silakkarullat tarjoiluastiaan. Koristele punasipulilla ja tillillä. Tarjoa lisänä perunoita ja ruisleipää.
Kategoriat
Sesongit
Ravintosisältö perannos 75g100 g
- 95 kcal398 kJ
- Proteiinia13 g
- Hiilihydraatteja3 g
- Rasvaa4 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi