Chocolate mole eli meksikolainen suklaakanaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Chocolate mole eli meksikolainen suklaakana

Tumma suklaa, chili, tomaatti ja kaneli maustavat meksikolaisen suklaakanan. Noin 4,15 €/annos

  • 4-6 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4-6 annosta

Lisäksi

    • 1pkt(8 kpl)Pirkka tortilloja

Valmistus

30 - 60 min
  1. Rouhi mantelit ja pähkinät. Paahda manteli- ja pähkinärouhetta sekä seesaminsiemeniä kuivalla, kuumalla pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä. Siirrä pois pannulta.
  2. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipuleita siinä hetki. Laita sipulit, paahdetut mantelit ja pähkinät sekä seesaminsiemenet, rusinat, tomaatit, tomaattisose sekä mausteet tehosekoittimeen ja pyöräytä tahnaksi.
  3. Paloittele broilerinleikkeet. Ruskista broileripalat öljyssä pannulla kauniin värisiksi.
  4. Laita broilerit pataan. Lisää vesi, liemifonditiiviste ja tomaatti-manteli-mausteseos. Mausta mustapippurilla ja sokerilla. Paloittele joukkoon myös suklaa. Hauduta kannen alla noin 25 minuuttia.
  5. Tarjoa tortilloiden tai keitetyn riisin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 14 arvostelua