• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kalkkunapata

Kalkkunapata on herkullinen ja vähärasvainen ruoka, joka sopii jokaiseen vuodenaikaan. Kokeile lisäkkeeksi rikottuja ohrasuurimoita.
Kalkkunapata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 250 kcal / annos (250g)

Ainekset

4-5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paloittele pihvit noin kuuteen palaan. Lohko kuoritut sipulit ja porkkanat.
  2. Ruskista lihapalat muutamassa erässä oliiviöljyssä ja siirrä pataan. Sekoita viimeisen lihaerän joukkoon vehnäjauhot. Mausta lihat suolalla ja mustapippurilla. Mittaa vesi pannulle ja kaada se pataan. Lisää pataan myös punaviini.
  3. Lisää pataan sipulit, porkkanat, tomaattipyree ja mausteet. Anna padan kiehua hiljalleen noin 30 minuuttia. Tarjoa lisäksi perunoita ja vihreää salaattia.

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 250 kcal1 040 kJ
  • Proteiinia31 g
  • Hiilihydraatteja7 g
  • Rasvaa11 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2