Chorizohillo
Makean suolainen chorizohillo yllättää juustopöydän lisäkkeenä. N. 1,80€/annos.
- alle 15 min
Ainekset
- 1/2pkt(à 200 g)Pirkka Parhaat chorizoa
- 1(100 g)sipuli
- 1valkosipulinkynsi
- 1/2dlfariinisokeria
- 1dlomenamehua
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 15 min- Kuori chorizo ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
- Paista chorizoa hetki kattilassa, lisää sipulit, valkosipuli ja tomaattipyre ja anna kuullottua hetki. Lisää joukkoon etikka ja fariinisokeri. Kun sokeri on sulanut, lisää omenamehu ja keitä miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia, kunnes enin neste on haihtunut. Mausta valmis hillo mustapippurilla. Jäähdytä hillo ja tarjoa juustotarjottimella keksien ja esimerkiksi pehmeän kermajuuston tai Monterey Jackin kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Hillo säilyy muutaman minuutin ja sitten se on syöty
Hillon säilyvyys kiinnostaa minuakin. Ajattelin tehdä tätä joulupaketteihin, mutta säilyvyys askarruttaa...
Kauanko Chorizohillo säilyy?
Chorizohillo säilyy jääkaapissa muutamia päiviä.
onko kukaan tehny Chorizohilloa? mihin voi käyttää muualle kuin juustotarjottimella