Curry-jauhelihakeitto
Helppo, nopea ja raikas jauhelihakeitto saa vaikutteita thairuuasta. Noin 2,15 €/annos*
- 4-6 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4-6 annosta
- 1rs(400 g)Pirkka naudan jauhelihaa (10 %)
- tilkka rypsiöljyä paistamiseen
- 8dlvettä
- 1ps(500 g)Pirkka peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
- 2 1/2rklKnorr kanafondia tai thaifondia
- 1rklcurrya tai Pirkka punaista currytahnaa
- 1rklsokeria
- 3/4tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- 2kpl(200 g)Pirkka suippopaprikaa
- 1/2dllimetinmehua
- (tuoretta tai kuivattua korianteria koristeluun)
Valmistus
30 - 60 min- Ruskista jauheliha kattilassa öljytilkassa.
- Lisää vesi, peruna-sipulisekoitus, tomaattimurska, liemivalmiste, curry, sokeri, suola ja mustapippuri. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.
- Pilko siistitty paprika pieniksi kuutioiksi ja lisää keittoon. Keitä pari minuuttia.
- Viimeistele keitto limetinmehulla ja korianterilla.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
namnamnamnamnamnamnamn
Helppo, nopea ja maukas!
Helppo resepti! Tuli sopivan tulista, kun käytin chilitomaattimurskaa ja pelkkää currymaustetta
Punaista currytahnaa riittää 1 teelusikallinen !! Silloinkin tulee aika mausteista... laittaisin itse varoen välillä maistellen.
Tuleeko tuohon tosiaan 1 1/2 dl limetinmehua? Keitto ei maistunut tällä ohjeella muulle kuin limetille.
Kokki1, kiitos palautteestasi! Reseptiin on tosiaan jäänyt virhe ja oikea määrä limetinmehua on 1/2 dl. Korjaamme oikean määrän reseptiin.
Olipas tulista keittoa, jäi syömättä.