Hyppää sisältöön
Vietnamilaiset karitsalihapullat Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Vietnamilaiset karitsalihapullat

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Maidoton
Korianteri, lime ja valkosipuli maustavat karitsalihapullat vietnamilaisittain.
  • Laktoositon
  • Maidoton

Ainekset

4 annosta
  • 400 g karitsan jauhelihaa
  • 1 dl korppujauhoja tai pankokorppujauhoja
  • 1 kananmuna
  • 3–4 rkl Pirkka tuoretta korianteria hienonnettuna
  • 2–3 rkl limetinmehua
  • 2 tl Pirkka valkosipulimurskaa
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/3 tl mustapippuria

Ravintosisältö

  • Energia
    943 kJ / 225 kcal
  • Rasva
    13,3 g
  • josta tyydyttynyttä
    5,8 g
  • Hiilihydraatit
    8,7 g
  • josta sokereita
    0,9 g
  • Proteiini
    17,4 g
  • Suola
    0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Yhdistä kaikki ainekset tasaiseksi seokseksi kulhossa ja jätä sivuun noin 20 minuutiksi turpoamaan.
  2. Pyörittele taikinasta kostutetuin käsin 24 pienehköä pyörykkää. Paista pannulla keskilämmöllä muutamassa erässä kypsiksi ja kauniin kullanruskeiksi.
  3. Tarjoa nuudeleiden kanssa. Lisäkkeenä maistuu myös coleslaw aasialaisittain.
Voit tehdä pyörykät myös sika-nautajauhelihasta.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 2,8 (36 arviota)