Vietnamilaiset karitsalihapullat
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Maidoton
Korianteri, lime ja valkosipuli maustavat karitsalihapullat vietnamilaisittain.
- Laktoositon
- Maidoton
Ainekset
4 annosta
- 400 g karitsan jauhelihaa
- 1 dl korppujauhoja tai pankokorppujauhoja
- 1 kananmuna
- 3–4 rkl Pirkka tuoretta korianteria hienonnettuna
- 2–3 rkl limetinmehua
- 2 tl Pirkka valkosipulimurskaa
- 1/2 tl suolaa
- 1/3 tl mustapippuria
Ravintosisältö
- Energia943 kJ / 225 kcal
- Rasva13,3 g
- josta tyydyttynyttä5,8 g
- Hiilihydraatit8,7 g
- josta sokereita0,9 g
- Proteiini17,4 g
- Suola0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Yhdistä kaikki ainekset tasaiseksi seokseksi kulhossa ja jätä sivuun noin 20 minuutiksi turpoamaan.
- Pyörittele taikinasta kostutetuin käsin 24 pienehköä pyörykkää. Paista pannulla keskilämmöllä muutamassa erässä kypsiksi ja kauniin kullanruskeiksi.
- Tarjoa nuudeleiden kanssa. Lisäkkeenä maistuu myös coleslaw aasialaisittain.
Voit tehdä pyörykät myös sika-nautajauhelihasta.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,6(73 arviota)
- 30 - 60 min4,6(208 arviota)
- 30 - 60 min3,4(125 arviota)
- alle 30 min3,3(96 arviota)
- 30 - 60 min3,7(32 arviota)
- 30 - 60 min4,9(10 arviota)
- alle 30 min3,9(53 arviota)
- 30 - 60 min3,4(18 arviota)
Arvostele resepti
ka. 2,8 (36 arviota)