• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Punainen possucurry

Punainen curry on miedosti tulinen, mutta makea kookosmaito tekee kastikkeesta sopivan mausteisen. Tämäkin resepti vain n. 3,30€/annos*.
Punainen possucurry
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 519 kcal / annos (300g)

Ainekset

4 annosta
    • 2rs(à 250 g)HK Rypsiporsas fileesuikaleita, maustamaton
    • 1-2rklöljyä
    • 1(90 g)sipuli
    • 1/2tlsuolaa
    • 2valkosipulinkynttä
    • 3rklpunaista currytahnaa
    • 3kevätsipulinvartta

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla rasvassa. Vähennä lämpöä ja kuullota myös hienonnettu sipuli sekä valkosipuli.
  2. Lisää suola, currytahna ja kookosmaito. Sekoita tasaiseksi ja hauduta kastiketta kannen alla noin 30 minuuttia. Ripottele lopuksi pinnalle suikaloitu kevätsipuli.
  3. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa punainen currykastike riisin kanssa. Ripottele pinnalle hienonnettua korianteria (ja chiliä).

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit valmistaa kastikkeen myös broilerin tai porsaan fileesuikaleista, mutta tällöin haudutusaika on huomattavasti pienempi. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain. .

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö perannos 300g100 g

  • 519 kcal2 170 kJ
  • Proteiinia30,6 g
  • Hiilihydraatteja49,6 g
  • Rasvaa21,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 70 arvostelua