Sherrysilli
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
Sherrysilli kruunaa kalapöydän!
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
Ainekset
6 annosta
n. 180 g | tai |
Kastike | |
---|---|
2 rkl | tai |
2 rkl | sherryä tai |
1 rkl | öljyä tai |
4 | kokonaista mustapippuria tai |
Päälle | |
50 g | punasipulia hienonnettuna tai |
2 rkl | tilliä hienonnettuna tai |
Ravintosisältö
Energia | 783 kJ / 188 kcal |
Rasva | 13,9 g |
josta tyydyttynyttä | 2,1 g |
Hiilihydraatit | 5,7 g |
josta sokereita | 5,4 g |
Proteiini | 10,1 g |
Suola | 5 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Huuhtele ja kuivaa fileet talouspaperiin. Leikkaa fileet ohuiksi suikaleiksi. Murskaa mustapippurit. Vatkaa kastikkeen ainekset sekaisin kapeapohjaisessa kulhossa. Sekoita suikaleet kastikkeeseen ja anna maustua jääkaapissa peitettynä seuraavaan päivään.
Pane sherrysillisuikaleet tarjolle sillivadille ja hienonna päälle punasipulia sekä tuoretta tilliä. Tarjoa sherrysilli keitettyjen perunoiden kanssa.