• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sherrysilli

Sherrysilli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 228 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Kastike

Päälle

    • 50gpunasipulia hienonnettuna
    • 2rkltilliä hienonnettuna

Valmistus

yli 60 min
  1. Huuhtele ja kuivaa fileet talouspaperiin. Leikkaa fileet ohuiksi suikaleiksi. Murskaa mustapippurit. Vatkaa kastikkeen ainekset sekaisin kapeapohjaisessa kulhossa. Sekoita suikaleet kastikkeeseen ja anna maustua jääkaapissa peitettynä seuraavaan päivään.
  2. Pane sherrysillisuikaleet tarjolle sillivadille ja hienonna päälle punasipulia sekä tuoretta tilliä. Tarjoa sherrysilli keitettyjen perunoiden kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 228 kcal954 kJ
  • Proteiinia6,48 g
  • Hiilihydraatteja15,9 g
  • Rasvaa14,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille