• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Dijon-broileri ja kyssäkaalisalaatti

Kokojyväsinappi maustaa broilerit ja antaa niille hauskan pinnan. Kyssäkaali on ihanan mehevä salaatin raaka-aine.
Dijon-broileri ja kyssäkaalisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 630 kcal / annos (370g)

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(n. 1 kg/8 kpl)Kariniemen Kananpojan koipipaloja, maustamaton
    • 1tlsuolaa
    • 3rklMaille Dijon kokojyväsinappia
    • ripausmustapippuria

Kyssäkaalisalaatti

    • 2(650 g)kyssäkaalia
    • 2(300 g)porkkanaa
    • 2rklvalkoviinietikkaa
    • 1rklrypsiöljyä
    • 1/2rklMaille Dijon kokojyväsinappia
    • 1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • ripaussokeria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Nosta koipipalat huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen kypsennystä. Ripottele suola ja levitä sinappi tasaisesti broilerinkoiville. Mausta mustapippurilla.
  2. Paista broilerinkoipia 200-asteisen uunin keskitasolla noin 40 minuuttia.
  3. Kuori kyssäkaalit ja porkkanat. Raasta ne karkeaksi raasteeksi. Sekoita muut ainekset keskenään ja sekoita raasteen joukkoon. Tarjoa broilerit kyssäkaalisalaatin kanssa.

Ravintosisältö perannos 370g100 g

  • 630 kcal2 630 kJ
  • Proteiinia44 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa46 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3