• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Dijon-broileri ja kyssäkaalisalaatti

Kokojyväsinappi maustaa broilerit ja antaa niille hauskan pinnan. Kyssäkaali on ihanan mehevä salaatin raaka-aine.
Dijon-broileri ja kyssäkaalisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 630 kcal / annos (370g)

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(n. 1 kg/8 kpl)Kariniemen Kananpojan koipipaloja, maustamaton
    • 1tlsuolaa
    • 3rklMaille Dijon kokojyväsinappia
    • ripausmustapippuria

Kyssäkaalisalaatti

    • 2(650 g)kyssäkaalia
    • 2(300 g)porkkanaa
    • 2rklvalkoviinietikkaa
    • 1rklrypsiöljyä
    • 1/2rklMaille Dijon kokojyväsinappia
    • 1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria
    • ripaussokeria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Nosta koipipalat huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen kypsennystä. Ripottele suola ja levitä sinappi tasaisesti broilerinkoiville. Mausta mustapippurilla.
  2. Paista broilerinkoipia 200-asteisen uunin keskitasolla noin 40 minuuttia.
  3. Kuori kyssäkaalit ja porkkanat. Raasta ne karkeaksi raasteeksi. Sekoita muut ainekset keskenään ja sekoita raasteen joukkoon. Tarjoa broilerit kyssäkaalisalaatin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 370g100 g

  • 630 kcal2 630 kJ
  • Proteiinia44 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa46 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua