Dijon-broileri ja kyssäkaalisalaatti
Kokojyväsinappi maustaa broilerit ja antaa niille hauskan pinnan. Kyssäkaali on ihanan mehevä salaatin raaka-aine.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
- 630 kcal / annos (370g)
Ainekset
4 annosta
- 1rs(n. 1 kg/8 kpl)Kariniemen kananpojan koipipaloja, maustamaton
- 1tlsuolaa
- 3rklMaille Dijon kokojyväsinappia
- ripausmustapippuria
Kyssäkaalisalaatti
- 2(650 g)kyssäkaalia
- 2(300 g)porkkanaa
- 2rklvalkoviinietikkaa
- 1rklrypsiöljyä
- 1/2rklMaille Dijon kokojyväsinappia
- 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
- ripaussokeria
Valmistus
30 - 60 min- Nosta koipipalat huoneenlämpöön 1/2 tuntia ennen kypsennystä. Ripottele suola ja levitä sinappi tasaisesti broilerinkoiville. Mausta mustapippurilla.
- Paista broilerinkoipia 200-asteisen uunin keskitasolla noin 40 minuuttia.
- Kuori kyssäkaalit ja porkkanat. Raasta ne karkeaksi raasteeksi. Sekoita muut ainekset keskenään ja sekoita raasteen joukkoon. Tarjoa broilerit kyssäkaalisalaatin kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 370g100 g
- 630 kcal2 630 kJ
- Proteiinia 44 g
- Hiilihydraatteja9 g
- Rasvaa46 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi