• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Porsaan sisäfileetä yrttikermakastikkeen kera

Porsaan sisäfileetä yrttikermakastikkeen kera
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 492 kcal / annos (250g)

Ainekset

4 annosta
    • 2-3rklvoita
    • n. 600gporsaan sisäfileetä
    • suolaa
    • mustapippuria

Kastike

    • 2rklvoita
    • 1dlPirkka sipulikuutioita
    • 2dlvettä
    • 1/2Pirkka lihaliemikuutio
    • 2dlPirkka vispikermaa
    • 1rklPirkka tomaattipyreetä
    • 1tlkirveliä
    • 1tlrakuunaa
    • suolaa
    • mustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ruskista rasvassa kokonaiset porsaan sisäfileet. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä uuninkestävällä vadilla 225 asteessa noin 10-15 minuuttia.
  2. Valmista kastike: Kuumenna rasva ja kuullota siinä sipulisilppu. Lisää vesi ja lihaliemikuutio, kerma sekä mausteet. Anna hautua miedolla lämmöllä. Suurusta halutessasi vesitilkkaan sekoitetuilla vehnäjauhoilla.
  3. Tarjoa lisäksi riisiä ja salaattia. (Kypsän riisin voi pakata tiukasti vaikka kahvikuppeihin ja kumota tarjolle näyttäviksi annoksiksi.)

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 492 kcal2 060 kJ
  • Proteiinia33,8 g
  • Hiilihydraatteja3,1 g
  • Rasvaa38,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua