Porsaan sisäfileetä yrttikermakastikkeen keraTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Porsaan sisäfileetä yrttikermakastikkeen kera

Tarjoa porsaan sisäfileen kanssa herkullista ja pehmeää yrttikermakastiketta. Nam!

Ainekset

4 annosta
    • 2–3rklvoita
    • n. 600gporsaan sisäfileetä
    • suolaa
    • mustapippuria

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ruskista rasvassa kokonaiset porsaan sisäfileet. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä uuninkestävällä vadilla 225 asteessa noin 10–15 minuuttia.
  2. Valmista kastike: Kuumenna rasva ja kuullota siinä sipulisilppu. Lisää vesi ja lihaliemikuutio, kerma sekä mausteet. Anna hautua miedolla lämmöllä. Suurusta halutessasi vesitilkkaan sekoitetuilla vehnäjauhoilla.
  3. Tarjoa lisäksi riisiä ja salaattia. (Kypsän riisin voi pakata tiukasti vaikka kahvikuppeihin ja kumota tarjolle näyttäviksi annoksiksi.)

Kategoriat

Kokeile myös

Kommentoi

Arvosana reseptille26 arvostelua