Porsaan sisäfileetä yrttikermakastikkeen keraTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Porsaan sisäfileetä yrttikermakastikkeen kera

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kananmunaton
Tarjoa porsaan sisäfileen kanssa herkullista ja pehmeää yrttikermakastiketta. Nam!
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
2–3 rkl
 
voita
tai
n. 600 g
 
porsaan sisäfileetä
tai
 
suolaa
tai
 
mustapippuria
tai

Kastike

2 rkl
 
voita
tai
1 dl
 
Pirkka sipulikuutioita
tai
2 dl
 
vettä
tai
1/2
 
Pirkka lihaliemikuutio
tai
2 dl
 
tai
1 rkl
 
tai
1 tl
 
kirveliä
tai
1 tl
 
rakuunaa
tai
 
suolaa
tai
 
mustapippuria
tai

Ravintosisältö

Energia
802 kJ / 192 kcal
Rasva
14,9 g
josta tyydyttynyttä
8,6 g
Hiilihydraatit
1,3 g
josta sokereita
1,2 g
Proteiini
13,3 g
Suola
0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min

Ruskista rasvassa kokonaiset porsaan sisäfileet. Mausta suolalla ja pippurilla. Kypsennä uuninkestävällä vadilla 225 asteessa noin 10–15 minuuttia.

Valmista kastike: Kuumenna rasva ja kuullota siinä sipulisilppu. Lisää vesi ja lihaliemikuutio, kerma sekä mausteet. Anna hautua miedolla lämmöllä. Suurusta halutessasi vesitilkkaan sekoitetuilla vehnäjauhoilla.

Tarjoa lisäksi riisiä ja salaattia. (Kypsän riisin voi pakata tiukasti vaikka kahvikuppeihin ja kumota tarjolle näyttäviksi annoksiksi.)

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka laktoositon vispikerma 36% 2dl UHT
    Hinta 1,39/kpl
    6,95/l
  • Pirkka tomaattisose 200g
    Hinta 1,59/kpl
    7,95/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,1 (31 arviota)