Dumplings-taikinaReseptin takana kumppani

Dumplings-taikina

Aasialaiset dumplingit vaativat vähän sormityötä, mutta valmistuvat suhteellisen vähällä vaivalla. Tee taikinaa isompi satsi ja täytä haluamallasi täytteillä.

  • 30 kpl
  • 30 - 60 min

Ainekset

30 kpl

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mittaa jauhot yleiskoneen taikinakoukulla varustettuun kulhoon. Käynnistä kone ja lisää vettä ½ dl kerrallaan. Taikinan tulee pysyä kasassa, mutta se ei saa olla liian löysää. Anna koneen käydä noin viisi minuuttia. Peitä taikina liinalla ja anna levätä puoli tuntia.
  2. Vaivaa taikinaa hetki kevyesti jauhotetulla pöydällä. Pyöritä taikina 30 cm pitkäksi pötköksi ja jaa se noin 30:een palaan. Pyöritä palat palloiksi, nosta jauhotetulle leivinpaperille ja peittele kevyesti leivinliinalla tai kelmulla. Kauli jokainen pallo halkaisijaltaan 10-12 cm:n kokoiseksi pyöreäksi pohjaksi. Jaa täytettä taikinalle ja painele reunat tiukasti kiinni. Nosta kevyesti jauhotetulle leivinpaperille odottamaan kypsentämistä ja peittele leivinliinalla tai kelmulla.
  3. Keitä dumplingsit 2-3 erässä suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, noin 7 minuuttia.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka suomalainen puolikarkea vehnäjauho 2kg
    Pirkka suomalainen puolikarkea vehnäjauho 2kg
    1,09/kpl0,55/kg
  • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    0,65/kpl
  • Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    0,95/kpl
  • Jozo jodioitu hieno suola 1kg
    Jozo jodioitu hieno suola 1kg
    0,79/kpl
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Kommentoi

Arvosana reseptille 30 arvostelua