Dumplings-taikina
- Annosmäärä30 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Vegaaninen
- Maidoton
- Kananmunaton
Aasialaiset dumplingit vaativat vähän sormityötä, mutta valmistuvat suhteellisen vähällä vaivalla. Tee taikinaa isompi satsi ja täytä haluamallasi täytteillä.
- Laktoositon
- Vegaaninen
- Maidoton
- Kananmunaton
Ravintosisältö
- Energia875 kJ / 209 kcal
- Rasva1,2 g
- josta tyydyttynyttä0,2 g
- Hiilihydraatit40 g
- josta sokereita0,2 g
- Proteiini7,9 g
- Suola0,5 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Mittaa jauhot yleiskoneen taikinakoukulla varustettuun kulhoon. Käynnistä kone ja lisää vettä ½ dl kerrallaan. Taikinan tulee pysyä kasassa, mutta se ei saa olla liian löysää. Anna koneen käydä noin viisi minuuttia. Peitä taikina liinalla ja anna levätä puoli tuntia.
- Vaivaa taikinaa hetki kevyesti jauhotetulla pöydällä. Pyöritä taikina 30 cm pitkäksi pötköksi ja jaa se noin 30:een palaan. Pyöritä palat palloiksi, nosta jauhotetulle leivinpaperille ja peittele kevyesti leivinliinalla tai kelmulla. Kauli jokainen pallo halkaisijaltaan 10–12 cm:n kokoiseksi pyöreäksi pohjaksi. Jaa täytettä taikinalle ja painele reunat tiukasti kiinni. Nosta kevyesti jauhotetulle leivinpaperille odottamaan kypsentämistä ja peittele leivinliinalla tai kelmulla.
- Keitä dumplingsit 2–3 erässä suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, noin 7 minuuttia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,1(125 arviota)
- 30 - 60 min3,7(39 arviota)
- yli 60 min3,5(44 arviota)
- yli 60 min3,9(237 arviota)
- alle 30 min3,1(165 arviota)
- yli 60 min4,0(70 arviota)
- yli 60 min2,8(25 arviota)
- alle 30 min4,4(68 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,8 (71 arviota)