Ohrarieskat
- Annosmäärä8 kpl
- Valmistusaikaalle 30 min
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Lämpimät ohrarieskat ja päälle sulava voi, siinäpä vasta voittamaton yhdistelmä! Kokeile tätä perinneherkkua vaikkapa iltapalalla.
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
8 kpl
6 dl | ohrajauhoja tai |
2 dl | tai |
1 tl | suolaa tai |
1/2 tl | leivinjauhetta tai |
5 dl | vettä tai |
Ravintosisältö
Energia | 828 kJ / 198 kcal |
Rasva | 1 g |
Hiilihydraatit | 39 g |
Proteiini | 6 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Sekoita jauhot, suola ja leivinjauhe kulhossa. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Taikina jää löysäksi.
Kaada taikina hyvin jauhotetulle alustalle ja jaa 8 osaan. Taputtele palat jauhotetuin käsin pyöreiksi rieskoiksi (⌀ noin 12 cm). Nosta rieskat kevyesti jauhotetulle uunipellille. Pistele rieskat haarukalla.
Paista rieskoja 250-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Peitä vastapaistetut rieskat leivinliinalla. Tarjoa tuoreena voin kanssa.
Vinkki! Taikinan pitää olla löysää, jotta rieskoista ei tule kuivia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,8(14 arviota)
- yli 60 min3,5(40 arviota)
- yli 60 min3,9(215 arviota)
- 30 - 60 min4,3(21 arviota)
- alle 30 min4,1(69 arviota)
- 30 - 60 min4,8(67 arviota)
- yli 60 min2,8(4 arviota)
- alle 30 min4,2(31 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,1 (121 arviota)