BataattirieskatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Bataattirieskat

  • Annosmäärä12 kpl
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Bataattirieskat valmistuvat käden käänteessä valmiista Pirkka bataattisoseesta. .
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

12 kpl
1 pkt (400 g)
 
tai
1/2 tl
 
suolaa
tai
n. 2 dl
 
tai
n. 1 1/2 dl
 
tai

Ravintosisältö

Energia
719 kJ / 172 kcal
Rasva
0,8 g
josta tyydyttynyttä
0,2 g
Hiilihydraatit
32,7 g
josta sokereita
3,1 g
Proteiini
5 g
Suola
0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min

Sekoita suola bataattisoseen joukkoon. Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Nosta kahdella ruokalusikalla taikinanokareita leivinpaperilla päällystetylle pellille. Painele nokareet jauhotetulla kädellä pieniksi (halkaisija noin 10 cm) rieskoiksi. Paista rieskat uunin keskitasossa 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa lämpiminä levitteen kanssa.

Vinkki! Voit leipoa taikinasta myös kaksi isoa rieskaa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka bataattisose 400g
    Hinta 3,59/kpl
    8,98/kg
  • Jozo jodioitu hienosuola 125g
    Hinta 0,99/kpl
    7,92/kg
  • Pirkka ruisjauho 1kg
    Hinta 1,39/kpl
    1,39/kg
  • Pirkka Suomalainen Puolikarkea Vehnäjauho 2kg
    Hinta 1,69/kpl
    0,85/kg
  • Jozo jodioitu hienosuola 600g
    Hinta 1,75/kpl
    2,92/kg
  • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    Hinta 1,19/kpl
    1,19/kg
  • Myllärin Luomu Ruisjauho 1kg
    Hinta 2,15/kpl
    2,15/kg
  • Myllyn Paras Ruisjauho 1 kg
    Hinta 1,55/kpl
    1,55/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,4 (66 arviota)

  • pg
    5 vuotta sitten
    Millähän jauhomuutoksilla nämä voisi muokata gluteenittomiksi? Etenkin tuo ruisjauhon korvaaminen..
  • K-Kuluttajapalvelu
    5 vuotta sitten
    pg, resepti on testattu käyttämällä ruisjauhoja ja niiden korvaaminen muilla jauhoilla saattaa vaikuttaa tuotteen rakenteeseen.