Bataattirieskat
- Annosmäärä12 kpl
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Bataattirieskat valmistuvat käden käänteessä valmiista Pirkka bataattisoseesta. .
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
12 kpl
1 pkt (400 g) | tai |
1/2 tl | suolaa tai |
n. 2 dl | tai |
n. 1 1/2 dl | tai |
Valmistus
alle 30 min
Sekoita suola bataattisoseen joukkoon. Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Nosta kahdella ruokalusikalla taikinanokareita leivinpaperilla päällystetylle pellille. Painele nokareet jauhotetulla kädellä pieniksi (halkaisija noin 10 cm) rieskoiksi. Paista rieskat uunin keskitasossa 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa lämpiminä levitteen kanssa.
Vinkki! Voit leipoa taikinasta myös kaksi isoa rieskaa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,0(170 arvostelua)
- yli 60 min2,9(20 arvostelua)
- alle 30 min3,3(55 arvostelua)
- alle 30 min4,2(30 arvostelua)
- yli 60 min4,4(13 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(229 arvostelua)
- yli 60 min4,9(40 arvostelua)
- yli 60 min2,8(9 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,5 (65 arvostelua)
- pg4 vuotta sittenMillähän jauhomuutoksilla nämä voisi muokata gluteenittomiksi? Etenkin tuo ruisjauhon korvaaminen..
- K-Kuluttajapalvelu4 vuotta sittenpg, resepti on testattu käyttämällä ruisjauhoja ja niiden korvaaminen muilla jauhoilla saattaa vaikuttaa tuotteen rakenteeseen.