Bataattirieskat
- Annosmäärä12 kpl
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Bataattirieskat valmistuvat käden käänteessä valmiista Pirkka bataattisoseesta. .
- Laktoositon
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
12 kpl
1 pkt (400 g) | tai |
1/2 tl | suolaa tai |
n. 2 dl | tai |
n. 1 1/2 dl | tai |
Ravintosisältö
Energia | 719 kJ / 172 kcal |
Rasva | 0,8 g |
josta tyydyttynyttä | 0,2 g |
Hiilihydraatit | 32,7 g |
josta sokereita | 3,1 g |
Proteiini | 5 g |
Suola | 0,7 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Sekoita suola bataattisoseen joukkoon. Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Nosta kahdella ruokalusikalla taikinanokareita leivinpaperilla päällystetylle pellille. Painele nokareet jauhotetulla kädellä pieniksi (halkaisija noin 10 cm) rieskoiksi. Paista rieskat uunin keskitasossa 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa lämpiminä levitteen kanssa.
Vinkki! Voit leipoa taikinasta myös kaksi isoa rieskaa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka bataattisose 400gHinta 3,59/kpl8,98/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Pirkka ruisjauho 1kgHinta 1,39/kpl1,39/kg
- Pirkka Suomalainen Puolikarkea Vehnäjauho 2kgHinta 1,59/kpl0,80/kg
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
- Myllärin Luomu Ruisjauho 1kgHinta 2,09/kpl2,09/kg
- Myllyn Paras Ruisjauho 1 kgHinta 1,55/kpl1,55/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,2(35 arviota)
- alle 30 min3,3(61 arviota)
- yli 60 min4,7(45 arviota)
- 30 - 60 min4,0(253 arviota)
- yli 60 min4,1(139 arviota)
- yli 60 min2,8(25 arviota)
- yli 60 min4,1(357 arviota)
- yli 60 min4,1(111 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,4 (68 arviota)
- Joutsen7613 päivää sittenMä laittanu Saarioisten bataattilaatinon jämät ja 3dl gluteenitonta jauhoa ja 1 kananmuna Paistan 250asteessa 10-12min Osan jauhoista voi korvata gluteeniton kaurahiutale
- pg6 vuotta sittenMillähän jauhomuutoksilla nämä voisi muokata gluteenittomiksi? Etenkin tuo ruisjauhon korvaaminen..
- K-Kuluttajapalvelu6 vuotta sittenpg, resepti on testattu käyttämällä ruisjauhoja ja niiden korvaaminen muilla jauhoilla saattaa vaikuttaa tuotteen rakenteeseen.