BataattirieskatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Bataattirieskat

Bataattirieskat valmistuvat käden käänteessä valmiista Pirkka bataattisoseesta. Tämäkin resepti vain n. 0,30€/annos*.

  • 12 kpl
  • alle 30 min
  • 77,2 kcal / annos (50g)

Ainekset

12 kpl

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita suola bataattisoseen joukkoon. Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  2. Nosta kahdella ruokalusikalla taikinanokareita leivinpaperilla päällystetylle pellille. Painele nokareet jauhotetulla kädellä pieniksi (halkaisija noin 10 cm) rieskoiksi. Paista rieskat uunin keskitasossa 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa lämpiminä levitteen kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit leipoa taikinasta myös kaksi isoa rieskaa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 50g100 g

  • 77,2 kcal323 kJ
  • Proteiinia2,38 g
  • Hiilihydraatteja15,6 g
  • Rasvaa0,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Pirkka jodioitu ruokasuola 1kg
    0,60/kpl
  • Meira ruokasuola 1kg jodioitu
    0,95/kpl
  • Himalajan karkea kristallisuola 500g
    4,15/kpl8,30/kg
  • Pirkka ruisjauho 1kg
    1,09/kpl
  • Myllyn Paras Ruisjauho 1 kg
    1,19/kpl
  • Pirkka puolikarkea vehnäjauho 2kg
    1,25/kpl0,63/kg
  • Pirkka Luomu vehnäjauho 1kg
    1,39/kpl
  • Myllärin Leivontakarkea vehnäjauho 2kg
    1,65/kpl0,83/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 43 arvostelua
  • pg20.10.2018

    Millähän jauhomuutoksilla nämä voisi muokata gluteenittomiksi? Etenkin tuo ruisjauhon korvaaminen..

  • K-Kuluttajapalvelu20.10.2018

    pg, resepti on testattu käyttämällä ruisjauhoja ja niiden korvaaminen muilla jauhoilla saattaa vaikuttaa tuotteen rakenteeseen.