• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Bataattirieskat

Bataattirieskat valmistuvat käden käänteessä valmiista Pirkka bataattisoseesta. Tämäkin resepti vain n. 0,30€/annos*.
Bataattirieskat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 kpl
  • alle 30 min
  • 77,2 kcal / annos (50g)

Ainekset

12 kpl

Valmistus

alle 30 min
  1. Sekoita suola bataattisoseen joukkoon. Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
  2. Nosta kahdella ruokalusikalla taikinanokareita leivinpaperilla päällystetylle pellille. Painele nokareet jauhotetulla kädellä pieniksi (halkaisija noin 10 cm) rieskoiksi. Paista rieskat uunin keskitasossa 225 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa lämpiminä levitteen kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit leipoa taikinasta myös kaksi isoa rieskaa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 50g100 g

  • 77,2 kcal323 kJ
  • Proteiinia2,38 g
  • Hiilihydraatteja15,6 g
  • Rasvaa0,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille10