• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Porsaan ulkofileepihvit ja uunikasvikset

Porsaan ulkofileepihvit ja uunikasvikset on viikonlopun helppo ja maukas ruoka. N. 2,00€/annos*.
Porsaan ulkofileepihvit ja uunikasvikset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 82,3 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Paistamiseen

    • juoksevaa margariinia

Kasvikset

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa ulkofilee neljäksi pihviksi ja painele pihvit hieman ohuemmiksi. Marinoi pihvejä marinointikastikkeessa vähintään tunti, mielellään yön yli jääkaapissa. Kääntele pihvejä marinoitumisen aikana. Ota pihvit huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen kypsentämistä.
  2. Kuori porkkanat ja sipulit. Pese perunat ja omenat huolellisesti. Leikkaa porkkanat reiluiksi suikaleiksi ja sipulit, perunat sekä omenat lohkoiksi.
  3. Sekoita oliiviöljy, hunaja, sitruunan kuori, rosmariini, suola ja pippuri kulhossa. Pyöräytä kaikki muut kasvikset, paitsi omenat mausteöljyssä. Kaada kasvikset leivinpaperin päälle uunipannulle. Kypsennä 225 asteessa ensin noin 20 minuuttia. Sekoita kasviksia ja lisää vuokaan omenalohkot, jatka kypsentämistä vielä noin 10 minuuttia.
  4. Paista pihvit kuumassa rasvassa molemmin puolin noin 3 minuuttia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 82,3 kcal344 kJ
  • Proteiinia5,17 g
  • Hiilihydraatteja6,38 g
  • Rasvaa3,91 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5