Keltainen kalakeitto
Currylla maustettu kalakeitto maistuu arkena.
4 annosta30 - 60 min289 kcal / annos (535g)
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(300 g)marinoituja kirjolohisuikaleita
- 3-4(450 g)perunaa
- 2-3(150 g)porkkanaa
- 1/2(150 g)kesäkurpitsa
- n. 10cm:npala purjoa
- 1/2rklöljyä
- 1tlcurrya
- 1tlgaram masala -mausteseosta
- 1/2tlkurkumaa
- 1/2tlchilijauhetta
- 1/4tlinkivääriä
- 8dlvettä
- 1Knorr Fond "du Chef" kasvisannosfondi
- 2dlappelsiinitäysmehua
Koristeeksi
- tuoretta korianteria tai persiljaa
Valmistus
30 - 60 min- Kuori perunat ja porkkanat. Leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi ja perunat sekä kesäkurpitsa reilunkokoisiksi kuutioiksi. Halkaise, huuhdo ja suikaloi purjo.
- Kuullota purjosuikaleet öljyssä. Lisää mausteet. Lisää joukkoon vesi ja fondi. Kiehauta. Lisää porkkanaviipaleet ja perunakuutiot. Keitä noin 20 minuuttia. Lisää kesäkurpitsakuutiot ja appelsiinitäysmehu. Hauduta vielä noin 5 minuuttia.
- Ruskista kalasuikaleet kuumalla pannulla omassa marinadissaan ja lisää lopuksi keittoon. Koristele tuoreilla yrteillä. Tarjoa lisäksi naanleipää.
Katso video
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 535g100 g
- 289 kcal1 210 kJ
- Proteiinia 17,7 g
- Hiilihydraatteja26,2 g
- Rasvaa10,7 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi