• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Keltainen kalakeitto

Keltainen kalakeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 1pkt(300 g)marinoituja kirjolohisuikaleita
    • 3-4(450 g)perunaa
    • 2-3(150 g)porkkanaa
    • 1/2(150 g)kesäkurpitsa
    • n. 10cm:npala purjoa
    • 1/2rklöljyä
    • 1tlcurrya
    • 1tlgaram masala -maustesekoitusta
    • 1/2tlkurkumaa
    • 1/2tlchilijauhetta
    • 1/4tlinkivääriä
    • 8dlvettä
    • 1Knorr Fond "du Chef" kasvisannosfondi
    • 2dlappelsiinitäysmehua

Koristeeksi

    • tuoretta korianteria tai persiljaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori perunat ja porkkanat. Leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi ja perunat sekä kesäkurpitsa reilunkokoisiksi kuutioiksi. Halkaise, huuhdo ja suikaloi purjo.
  2. Kuullota purjosuikaleet öljyssä. Lisää mausteet. Lisää joukkoon vesi ja fondi. Kiehauta. Lisää porkkanaviipaleet ja perunakuutiot. Keitä noin 20 minuuttia. Lisää kesäkurpitsakuutiot ja appelsiinitäysmehu. Hauduta vielä noin 5 minuuttia.
  3. Ruskista kalasuikaleet kuumalla pannulla omassa marinadissaan ja lisää lopuksi keittoon. Koristele tuoreilla yrteillä. Tarjoa lisäksi naanleipää.

Ravintosisältö perannos 535g100 g

  • 289 kcal1 210 kJ
  • Proteiinia17,7 g
  • Hiilihydraatteja26,2 g
  • Rasvaa10,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille