Paahdettua broilerinrintaa ja paahdettua kuorellista perunaa
Resepti: Harri Syrjänen
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 4broilerin rintafileetä
- suolaa ja mustapippuria
- 3rkloliiviöljyä
- 600gkuorellista pestyä perunaa
Lisäksi
- turkkilaista jogurttia
- tuoretta korianteria
Mausteseos
- 1rklmustapippuria
- 1tljauhettua anista
- 1tlkuivattua korianteria
- 1/2tljauhettua kanelia
- 1/2tlkardemummaa
- 1tlrouhittua fenkolia
Valmistus
30 - 60 min- Paista suolalla ja pippurilla maustetut broilerifileet oliiviöljyssä.
- Paahda mausteita pannulla ja jauha kevyesti. Lohko perunat ja mausta ne mausteseoksella.
- Ruskista perunat kullanruskeiksi rasvassa pannulla.
- Siirrä perunat leivinpaperin päälle pellille ja kypsennä 180-asteessa kypsäksi (n. 20-30 min).
- Koristele annos tuoreella korianterilla ja tarjoa lisäksi turkkilaista jogurttia.
Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi