Paahdettua broilerinrintaa ja paahdettua kuorellista perunaaReseptin teki kumppani

Paahdettua broilerinrintaa ja paahdettua kuorellista perunaa

Resepti: Harri Syrjänen

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 4broilerin rintafileetä
    • suolaa ja mustapippuria
    • 3rkloliiviöljyä
    • 600gkuorellista pestyä perunaa

Lisäksi

    • turkkilaista jogurttia
    • tuoretta korianteria

Mausteseos

    • 1rklmustapippuria rouhittuna
    • 1tljauhettua anista
    • 1tlkuivattua korianteria
    • 1/2tljauhettua kanelia
    • 1/2tlkardemummaa
    • 1tlrouhittua fenkolia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paista suolalla ja pippurilla maustetut broilerifileet oliiviöljyssä.
  2. Paahda mausteita pannulla ja jauha kevyesti. Lohko perunat ja mausta ne mausteseoksella.
  3. Ruskista perunat kullanruskeiksi rasvassa pannulla.
  4. Siirrä perunat leivinpaperin päälle pellille ja kypsennä 180-asteessa kypsäksi (n. 20-30 min).
  5. Koristele annos tuoreella korianterilla ja tarjoa lisäksi turkkilaista jogurttia.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 12 arvostelua