Entreĉotepihvit ja tomaattivartaat
Tarjoa mehevät entreĉotepihvit tomaattivartaiden kanssa.
- 4 annosta
- yli 60 min
Ainekset
4 annosta
- 4naudan entreĉotepihviä
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
Tomaattivartaat
- n. 16kplminiluumu- tai kirsikkatomaatteja, eri värisiä
- 1/2-1kesäsipulia
- 2rklöljyä
- 1/2ruukkuabasilikaa hienonnettuna
- 1/2rklminttua hienonnettuna
- 1/2rklpersiljaa hienonnettuna
Valmistus
yli 60 min- Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistamista.
- Esivalmistele vartaat grillausvalmiiksi. Pujota grillivartaisiin vuorotellen tomaatteja ja kesäsipulinpaloja. Sekoita öljyyn hienonnetut yrtit.
- Esilämmitä grilli kuumaksi. Grillaa pihvejä suoralla lämmöllä noin 3 minuuttia per puoli. Suolaa ja pippuroi pihvien pinnat. Jos haluat, että pihvien pinnat jäävät rapeiksi, siirrä ne grillissä epäsuoralle, miedolle lämmölle vetäytymään noin 10 minuutiksi. Voit myös kääriä ne folioon vetäytymään, mutta silloin lihan pinnat eivät pysy rapeina.
- Sivele tomaattivartaille yrttiöljyä ennen grilliin nostamista. Grillaa vartaita muutama minuutti ahkerasti käännellen.
Tiesitkö että...
Meheville ja maukkaille entreĉotepihveille riittää mausteeksi suola ja pippuri.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi