Espanjalainen uunikala
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Herkullinen uunikala saa väriä ja makua paprikoista ja oliiveista. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 1 pkt (400 g) Pirkka alaskanseitiä annospaloina, MSC (pakaste) tai tuoreita turskafileitä
- 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
- 1–2 (300 g) Pirkka sipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 eriväristä paprikaa
- 3 rkl öljyä
- 1/2 dl Pirkka mustia oliiveja viipaloituna
- 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl mustapippuria
- 1 oksa rosmariinia
- 4 viipaletta sitruunaa
Ravintosisältö
- Energia450 kJ / 108 kcal
- Rasva5,3 g
- josta tyydyttynyttä0,4 g
- Hiilihydraatit4 g
- josta sokereita3,8 g
- Proteiini7,9 g
- Suola0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Anna kalan sulaa pakkauksessaan jääkaapissa tai poista pakkaus ja sulata kala mikroaaltouunissa sulatusteholla. Kuori ja viipaloi sipulit. Hienonna valkosipulinkynnet ja suikaloi paprika.
- Kuullota sipulit ja paprikat pannulla rasvassa. Lisää oliiviviipaleet, mausta suolalla ja pippurilla. Levitä seos tasapohjaiseen uunivuokaan.
- Paloittele kala. Mausta kalapalat suolalla ja pippurilla ja asettele ne tasaisin välein vihannespetiin tehtyihin syvennyksiin. Pane muutama rosmariininlehti ja ohut sitruunaviipale jokaiselle kalapalalle.
- Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 15–25 minuuttia. Kala on kypsä, kun se on muuttunut läpikuultamattomaksi. Koristele rosmariinin lehdillä. Tarjoa lisäksi perunoita ja salaattia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,5(22 arviota)
- 30 - 60 min3,0(8 arviota)
- 30 - 60 min3,9(114 arviota)
- 30 - 60 min2,3(3 arviota)
- 30 - 60 min3,6(44 arviota)
- yli 60 min3,3(115 arviota)
- 30 - 60 min4,3(23 arviota)
- 30 - 60 min4,1(17 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,3 (6 arviota)
- Maria9 vuotta sittenHyvä oli, käytin tuoretta turskaa ja oliiveina Pirkka parhaat minioliiveja.
- Leena9 vuotta sittenErinomainen! Hyvät makuyhdistelmät. Tästä tuli heti suosikki!