• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Espanjalainen uunikala

Tämäkin resepti vain n. 1,40€/annos*.
Espanjalainen uunikala
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 235 kcal / annos (250g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Anna kalan sulaa pakkauksessaan jääkaapissa tai poista pakkaus ja sulata kala mikroaaltouunissa sulatusteholla. Kuori ja viipaloi sipulit. Hienonna valkosipulinkynnet ja suikaloi paprika.
  2. Kuullota sipulit ja paprikat pannulla rasvassa. Lisää oliiviviipaleet, mausta suolalla ja pippurilla. Levitä seos tasapohjaiseen uunivuokaan.
  3. Paloittele kala. Mausta kalapalat suolalla ja pippurilla ja asettele ne tasaisin välein vihannespetiin tehtyihin syvennyksiin. Pane muutama rosmariininlehti ja ohut sitruunaviipale jokaiselle kalapalalle.
  4. Kypsennä 200-asteisen uunin alatasolla 15-25 minuuttia. Kala on kypsä, kun se on muuttunut läpikuultamattomaksi. Koristele rosmariinin lehdillä. Tarjoa lisäksi perunoita ja salaattia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 3/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

  • Pääraaka-aineet

Ravintosisältö perannos 250g100 g

  • 235 kcal988 kJ
  • Proteiinia20 g
  • Hiilihydraatteja9 g
  • Rasvaa14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua