Pikamarinoitu uuniseitiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pikamarinoitu uuniseiti

  • Annosmäärä4–6 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Vartin marinointi ja uuniin. Kiireisen arjen kohtuuhintainen kalaruoka valmistuu näppärästi yhdessä vuoassa.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

4–6 annosta
1 pkt (4 kpl/400 g)
 
tai
3/4 dl
 
tai
4 rkl
 
sitruunanmehua
tai
2 rkl
 
tuoretta inkivääriä raastettuna
tai
2 rkl
 
tai
(1/2
 
tai
500 g
 
tai
3–4 rkl
 
Pirkka pinjan- tai auringonkukansiemeniä
tai

Ravintosisältö

Energia
402 kJ / 98 kcal
Rasva
6,6 g
josta tyydyttynyttä
0,9 g
Hiilihydraatit
2,5 g
josta sokereita
1,8 g
Proteiini
5,5 g
Suola
0,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min

Sulata kala pakkauksen ohjeen mukaan. Pyyhi kalan pinta kuivaksi ja siirrä annospalat muovipussiin. Sekoita keskenään oliiviöljy, sitruunanmehu, inkivääri, valkosipuli ja halutessasi chili. Kumoa seos pussiin kalojen sekaan ja jätä maustumaan noin 15 minuutiksi.

Siirrä kalapalat marinadin kanssa uunivuokaan (20 x 26 cm). Lisää päälle tomaatit ja siemenet.

Paista uunin keskitasolla 175 asteessa noin 15 minuuttia kypsäksi.

Voit käyttää viimeistelyssä basilikan ja mintun tilalla myös lehtipersiljaa.