Fenkoli-siikacevicheReseptin takana bloggaaja

Fenkoli-siikaceviche

Kalaasi-blogin fenkoli-siikaceviche on raikas ja kevyt kalaherkku. Se sopii alkupalaksi leivän tai maissilastujen kanssa.

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 500gnahaton Benella -siikafilee
    • 1tlsuolaa

Marinadi

    • 4limettiä
    • 1rklruokosokeria
    • 70gfenkoli
    • 1(30 g)punasipuli
    • 3kevätsipulia
    • 1tltuoretta inkivääriä raastettuna
    • 1valkosipulinkynsi
    • 1rkltuoretta minttua hienonnettuna

Valmistus

yli 60 min
  1. Paloittele siikafilee pikkupaloiksi ja sekoittele suola joukkoon.
  2. Halkaise limetit ja purista mehu. Liuota sokeri limetinmehuun.
  3. Huuhdo ja paloittele fenkoli pikkupaloiksi. Kuori ja hienonna punasipuli, huuhdo ja paloittele kevätsipulit. Raasta inkivääri ja kuorittu valkosipulinkynsi. Hienonna minttu.
  4. Sekoita kaikki marinadin ainekset ja lisää siikapalat joukkoon. Laita siikaceviche tekeytymään jääkaappiin 2 tunniksi.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua