Fenkoli-siikaceviche
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Kalaasi-blogin fenkoli-siikaceviche on raikas ja kevyt kalaherkku. Se sopii alkupalaksi leivän tai maissilastujen kanssa.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
500 g | nahaton Benella -siikafilee tai |
1 tl | suolaa tai |
Marinadi | |
---|---|
4 | limettiä tai |
1 rkl | ruokosokeria tai |
70 g | fenkoli tai |
1 (30 g) | punasipuli tai |
3 | kevätsipulia tai |
1 tl | tuoretta inkivääriä raastettuna tai |
1 | valkosipulinkynsi tai |
1 rkl | tuoretta minttua hienonnettuna tai |
Valmistus
yli 60 min
Paloittele siikafilee pikkupaloiksi ja sekoittele suola joukkoon.
Halkaise limetit ja purista mehu. Liuota sokeri limetinmehuun.
Huuhdo ja paloittele fenkoli pikkupaloiksi. Kuori ja hienonna punasipuli, huuhdo ja paloittele kevätsipulit. Raasta inkivääri ja kuorittu valkosipulinkynsi. Hienonna minttu.
Sekoita kaikki marinadin ainekset ja lisää siikapalat joukkoon. Laita siikaceviche tekeytymään jääkaappiin 2 tunniksi.
Huom! Siika tulee pakastaa ennen graavausta loisriskin vuoksi. Kalan tulee olla pakastuslämpötilassa (-18 C) vähintään yhden vuorokauden ajan."
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min2,8(5 arvostelua)
- yli 60 min3,9(119 arvostelua)
- yli 60 min4,1(17 arvostelua)
- yli 60 min4,0(46 arvostelua)
- 30 - 60 min
- yli 60 min4,2(5 arvostelua)
- yli 60 min5,0(1 arvostelu)
- yli 60 min4,3(7 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 4,7 (6 arvostelua)