Fenkoli-siikaceviche
Kalaasi-blogin fenkoli-siikaceviche on raikas ja kevyt kalaherkku. Se sopii alkupalaksi leivän tai maissilastujen kanssa.
- 4 annosta
- yli 60 min
Ainekset
4 annosta
- 500gnahaton Benella -siikafilee
- 1tlsuolaa
Marinadi
- 4limettiä
- 1rklruokosokeria
- 70gfenkoli
- 1(30 g)punasipuli
- 3kevätsipulia
- 1tltuoretta inkivääriä raastettuna
- 1valkosipulinkynsi
- 1rkltuoretta minttua hienonnettuna
Valmistus
yli 60 min- Paloittele siikafilee pikkupaloiksi ja sekoittele suola joukkoon.
- Halkaise limetit ja purista mehu. Liuota sokeri limetinmehuun.
- Huuhdo ja paloittele fenkoli pikkupaloiksi. Kuori ja hienonna punasipuli, huuhdo ja paloittele kevätsipulit. Raasta inkivääri ja kuorittu valkosipulinkynsi. Hienonna minttu.
- Sekoita kaikki marinadin ainekset ja lisää siikapalat joukkoon. Laita siikaceviche tekeytymään jääkaappiin 2 tunniksi.
Tiesitkö että...
Huom! Siika tulee pakastaa ennen graavausta loisriskin vuoksi. Kalan tulee olla pakastuslämpötilassa (-18 C) vähintään yhden vuorokauden ajan."Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi