Siikacrudo, granaattiomenaa ja minttua
Siikacrudossa siika pikaraakakypsennetään verigreipin ja limetinmehussa. Koristele siika granaattiomenan siemenillä, tuoreella mintulla ja punasipulilla.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 4(600 g)nahatonta ja ruodotonta siikafileetä
- 1/2ruukkuavahvaa minttua
- 2 1/2rklverigreipin puristettua mehua
- 1rkllimetin puristettua mehua
- 1/2tlsuolaa
- ripausmustapippuria
Lisäksi
- 1/2(à 220 g)granaattiomenan siemenet
- 1/2ruukkua vahvaa minttua
- 1/2(80 g)punasipuli
- ripaus sormisuolaa
- (auringonkukan versoja)
Valmistus
30 - 60 min- Pyyhi siikafileiden pinta kuivaksi.
- Hienonna puolet tuoreesta mintusta ja sekoita se oliiviöljyn, verigreippi- ja limetinmehun sekaan laakeaan reunalliseen astiaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Upota siikafileet yksitellen minttu-sitrusöljyyn noin minuutiksi. Nosta fileet tarjolle ja pirskota loput marinadista kalojen päälle. Lisää pinnalle granaattiomenan siemeniä, hienonnettua punasipulia sekä minttua ja sormisuolaa sekä halutessasi auringonkukanversoja. Tarjoa sellaisenaan alkupalana tai pääruokana esimerkiksi keitetyn basmatiriisin kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi