Lohiceviche
Lohiceviche on raikas eteläamerikkalainen limetinmehulla raakakypsytetty kalaruoka, joka sopii hyvin alkupalaksi. Noin 2,10€/annos.
- 6 annosta
- yli 60 min
Ainekset
6 annosta
- 500gnahatonta lohifileetä
- n. 1 1/2tlhienoa merisuolaa
- 1 1/2dllimetinmehua (n. 6 limettiä)
- 1(60 g)pieni punasipuli
- ripaussokeria
- ripausmustapippuria
- 1/2dlkorianteria hienonnettuna
Valmistus
yli 60 min- Poista lohesta ruodot ja ylimääräinen rasva. Leikkaa kala melko pieniksi kuutioiksi ja mausta se suolalla. Kaada limetinmehu kalakuutioiden päällle ja laita jääkaappiin puoleksi tunniksi.
- Hienonna kuorittu punasipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chilipalko.
- Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa vielä 1-2 tuntia. Tarkista maku. Koristele tuoreella korianterilla ja tarjoa alkuruokana esimerkiksi maissilastujen kanssa.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit maustaa cevichen tuoreella raastetulla inkiväärillä (noin 1 1/2 tl) tai kookosmaidolla (1 dl). Hedelmäisen cevichen saat, kun lisäät joukkoon kuutioitua avokadoa tai mangoa. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi