Lohiceviche
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Lohiceviche on raikas eteläamerikkalainen limetinmehulla raakakypsytetty kalaruoka, joka sopii hyvin alkupalaksi.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
500 g | nahatonta lohifileetä tai |
n. 1 1/2 tl | hienoa merisuolaa tai |
1 1/2 dl | limetinmehua (n. 6 limettiä) tai |
1 (60 g) | pieni punasipuli tai |
1 | tai |
ripaus | sokeria tai |
ripaus | mustapippuria tai |
1/2 dl | korianteria hienonnettuna tai |
Valmistus
yli 60 min
Poista lohesta ruodot ja ylimääräinen rasva. Leikkaa kala melko pieniksi kuutioiksi ja mausta se suolalla. Kaada limetinmehu kalakuutioiden päällle ja laita jääkaappiin puoleksi tunniksi.
Hienonna kuorittu punasipuli. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna chilipalko.
Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna tekeytyä jääkaapissa vielä 1–2 tuntia. Tarkista maku. Koristele tuoreella korianterilla ja tarjoa alkuruokana esimerkiksi maissilastujen kanssa.
Vinkki! Voit maustaa cevichen tuoreella raastetulla inkiväärillä (noin 1 1/2 tl) tai kookosmaidolla (1 dl). Hedelmäisen cevichen saat, kun lisäät joukkoon kuutioitua avokadoa tai mangoa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,0(47 arviota)
- yli 60 min4,4(7 arviota)
- yli 60 min3,5(15 arviota)
- 30 - 60 min2,8(5 arviota)
- 30 - 60 min4,6(12 arviota)
- yli 60 min4,0(46 arviota)
- alle 30 min4,0(24 arviota)
- yli 60 min3,2(5 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,9 (119 arviota)