• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Yrttinen feta-filotaikinarulla

Yrttinen feta-filotaikinarulla
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 290 kcal / annos (100g)

Ainekset

8 annosta

Täyte

Pinnalle

    • seesaminsiemeniä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota filotaikina hyvissä ajoin sulamaan. Sulamisaika on noin kaksi tuntia tai jääkaapissa yön yli.
  2. Hienonna valutetut juustokuutiot ja yrtit. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään.
  3. Pane yksi taikina­levy työpöydälle ja sivele sille kevyesti öljyä. Nosta toinen levy päälle ja sivele öljyllä. Toista vaiheet niin, että saat yhteensä 6 kerrosta.
  4. Kaada täyte levylle. Jätä reunoille tilaa, jottei täyte pursua yli. Taita reunat ja kääri rullalle kevätkääryleen tapaan.
  5. Voitele öljyllä ja ripottele pintaan siemeniä. Paista pellillä leivinpaperin päällä 200-asteisen uunin alatasolla noin 20 minuuttia, kunnes rulla on saanut hieman väriä. Tarjoa esimerkiksi salaatin kanssa tai sellaisenaan noutopöydässä.

Ravintosisältö perannos 100g100 g

  • 290 kcal1 210 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja6 g
  • Rasvaa25 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2