• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Porkkanainen feta-pinaattipiirakka

Porkkanainen feta-pinaattipiirakka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 186 kcal / 100 g

Ainekset

8 annosta

Pohja

Täyte

Pinnalle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valmista ensin täyte. Sulata pinaatti pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna valutetut salaattijuustokuutiot haarukalla. Hienonna myös aurinkokuivatut tomaatit, sipuli ja valkosipulinkynnet. Sekoita kaikki täytteen ainekset pinaatin joukkoon.
  2. Valmista pohja sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. (Sekoita leivinjauhe ja suola ensin pieneen jauhomäärään.) Painele pohja voidellun piirakkavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille.
  3. Levitä täyte pohjalle ja koristele pinta viipaloiduilla tomaateilla. Ripottele pinnalle oreganoa ja juustoraastetta. Paista feta-pinaattipiirakkaa uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 40 minuuttia.

Tiesitkö että...

Vinkki! Lisää loppu porkkanasose esimerkiksi perunasoseen joukkoon, sosekeittoon, sämpylä- tai pannukakkutaikinaan. Porkkanasoseen voit myös pakastaa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 186 kcal776 kJ
  • Proteiinia7,45 g
  • Hiilihydraatteja13,4 g
  • Rasvaa11,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua