• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Paahtovihannespannukakku

Paahtovihannespannukakku
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 361 kcal / annos (350g)

Ainekset

5 annosta

Täyte

    • 400gkesäkurpitsaa
    • 1iso ( 200 g )punainen paprika
    • 1iso ( 200 g )keltainen paprika
    • 2sipulia
    • 2-3valkosipulinkynttä
    • 1/2tlrosmariinia
    • 1tlbasilikaa
    • 1/2tlminttua
    • 1/2tlsuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuumenna uuni 250-asteiseksi. Vatkaa maito, jauhot ja suola kulhossa. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
  2. Viipaloi kesäkurpitsa noin parin sentin paloiksi ja edelleen neljään osaan. Leikkaa paprikat saman kokoisiksi paloiksi. Leikkaa kuoritut sipulit ohuiksi lohkoiksi. Hienonna valkosipulit.
  3. Sekoita öljyn joukkoon mausteet ja kaada öly kasvisten päälle sekoittaen. Jaa kasvikset tasaisesti voidellulle uunipannulle. Paahda uunissa keskitasolla noin 15 minuuttia. Kääntele kasviksia puolivälissä ja ripottele niille suolaa ja pippuria.
  4. Vatkaa taikinaan munat yksitellen. Lisää hienonnettu oregano. Kaada taikina paahtuneiden vihannesten päälle. Jatka kypsentämistä 15-20 minuuttia. Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 361 kcal1 500 kJ
  • Proteiinia14 g
  • Hiilihydraatteja39 g
  • Rasvaa16 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua