• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Fetajuustotortut

Fetajuustotortut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 - 60 min
  • 176 kcal / annos (45g)

Ainekset

Voiteluun

    • kananmunaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Levitä taikinalevyt pellille leivinpaperin päälle sulamaan.
  2. Valuta salaattijuustokuutiot ja murskaa kuutiot haarukalla. Leikkaa oliivit ohuiksi viipaleiksi. Hienonna aurinkokuivattu tomaatti. Sekoita täytteen ainekset ja lisää juustoraaste.
  3. Leikkaa taikinalevyt puoliksi. Pienennä jokaista pohjaa leikkaamalla kahdesta reunasta noin 1/2 sentin levyinen suikale talteen. Jaa täyte taikinalevyille.
  4. Kostuta suikaleiden päät alapinnalta vedellä. Asettele kaksi suikaletta ristiin täytteen päälle ja paina suikaleiden päät kiinni levyihin.
  5. Voitele tortut munalla ja paista 225-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 15 minuuttia. Tarjoa haaleana glögin kanssa tai kahvipöydän suolaisena.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 45g100 g

  • 176 kcal734 kJ
  • Proteiinia4,6 g
  • Hiilihydraatteja13,3 g
  • Rasvaa11,6 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu