Feta-raparperipiirakka
Fetajuuston suolaisuus, raparperin kirpeys ja sopivasti makeutta - joko olet kokeillut feta-raparperipiirakkaa? Helppoon piirakkaan et tarvitse edes vuokaa! Noin 1,45€/annos.
- 6 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
6 annosta
- 1pkt(400 g)Pirkka rukiista piirakkataikinaa (pakaste)
- n. 7dl(400 g)raparperia
- 3rklfariinisokeria
- 1pkt(200 g)Pirkka Parhaat fetajuustoa
- 1rs(180 g)Pirkka maustamatonta tuorejuustoa
- 1tlkuivattua minttua
- ripausmustapippuria
- n. 1rklPirkka juoksevaa hunajaa
- (tuoretta minttua)
Valmistus
30 - 60 min- Sulata piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan. Muotoile taikinasta pallo. Kauli taikina ympyräksi (⌀ 30 cm) leivinpaperin päällä.
- Viipaloi raparperit ja makeuta ne fariinisokerilla.
- Murusta puolet fetasta ja sekoita tuorejuuston kanssa tahnaksi. Mausta mintulla ja pippurilla.
- Levitä feta-tuorejuustotahna taikinan keskelle, jätä reunoille noin 3 cm tyhjää. Ripottele raparperit ja murustele loppu fetajuusto pinnalle. Taita taikinan reunat piirakan keskelle päin.
- Paista 200-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 35 minuuttia. Anna piirakan jäähtyä hetki. Valuta hunajaa piirakalle ja koristele halutessasi tuoreella mintulla ennen tarjoamista.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Sesongit
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi