• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Feta-lammaspaistokset

Feta-lammaspaistokset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 12 kpl
  • 30 - 60 min
  • 236 kcal / annos (100g)

Ainekset

12 kpl

Pohja

Täyte

Munaseos

    • 3kananmunaa
    • 3dlkevytkermaa
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Kiehauta purjosilppu tilkassa öljyä ja lisää pannuun sulanut jauheliha. Ruskista kevyesti. Hauduta kannen alla hetki ja nosta pannu levyltä.
  2. Lisää joukkoon minttu sekä aurinkokuivatut tomaatit. Valuta salaattijuustokuutiot.
  3. Kauli sulanut taikinalevy 27 x 36 cm:n kokoiseksi levyksi. Leikkaa levy taikinapyörällä 12 ruutuun, jotka ovat kooltaan 9 x 9 cm. Pyöristä taikinapyörällä neliöiden kulmat.
  4. Nosta neliöt hyvin voideltuihin muffinipellin vuokiin. Painele taikina vuokien pohjalle sekä reunoille. Jaa jauhelihatäyte sekä salaattijuustokuutiot taikinakuppeihin ja tasoita pinta.
  5. Sekoita munat ja kevytkerma. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria. Kaada munaseos vuokiin.
  6. Paista 200-asteisen uunin alatasolla noin 25 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt. Anna paistosten jäähtyä hetken aikaa ja irrota vuoista. Paistokset voi pakastaa ja lämmittää uunissa tai mikrossa.

Ravintosisältö perannos 100g100 g

  • 236 kcal981 kJ
  • Proteiinia10 g
  • Hiilihydraatteja10 g
  • Rasvaa19 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille