Feta-paprikapiirakka
Loihdi nopea feta-paprikapiirakka lounaaksi tai vaikka iltateen kanssa tarjottavaksi. Makua piirakka saa salaattijuustosta ja oliiveista.
6-8 annosta30 - 60 min237 kcal / 100 g
Ainekset
6-8 annosta
- 1pkt(400 g)Pirkka piirakkataikinaa (pakaste)
Täyte
- 1pienisipuli
- 1rklsalaattijuuston öljymarinadia
- 2-3kiinteää tomaattia
- 1pienikeltainen paprika
- 1tlk(2 dl)Pirkka ruokakermaa (10 %)
- 2kananmunaa
- 1tlbasilikaa
Valmistus
30 - 60 min- Sulata piirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli kuumassa pannussa öljymarinadissa. Kuutioi tomaatit ja suikaloi paprika.
- Voitele piirakkavuoka (Ø 26 cm). Taputtele taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Valuta juustot ja oliivit. Levitä täyteainekset vuokaan. Kaada päälle ruokakerma-kananmunaseos. Ripottele piirakan pinnalle basilikaa ja juustoraastetta.
- Paista 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 minuuttia.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Sesongit Pääraaka-aineet
Ravintosisältö per 100 g
- 237 kcal991 kJ
- Proteiinia 10 g
- Hiilihydraatteja9,86 g
- Rasvaa17,4 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi