• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Feta-paprikapiirakka

Feta-paprikapiirakka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6-8 annosta
  • 30 - 60 min
  • 237 kcal / 100 g

Ainekset

6-8 annosta

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kaada jauhoseos kulhoon ja lisää kylmä vesi. Sekoita nopeasti tasaiseksi ja anna taikinan levätä 5 minuuttia.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli kuumassa pannussa öljymarinadissa. Kuutioi tomaatit ja suikaloi paprika.
  3. Voitele piirakkavuoka (Ø 26 cm). Taputtele taikina vuoan pohjalle ja reunoille. Valuta juustot ja oliivit. Levitä täyteainekset vuokaan. Kaada päälle ruokakerma-kananmunaseos. Ripottele piirakan pinnalle basilikaa ja juustoraastetta.
  4. Paista 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 minuuttia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 237 kcal991 kJ
  • Proteiinia10 g
  • Hiilihydraatteja9,86 g
  • Rasvaa17,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille