Värikäs paprika-fetapiirakka, pellillinenTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Värikäs paprika-fetapiirakka, pellillinen

Värikäs paprika-fetapiirakka on oivallinen ruoka niin alkupalapöytään, buffettiin kuin piknikillekin. Helpon piiraan voi maustaa yrteillä ja suolalla.

Ainekset

n. 30 palaa

    Pohja

    Täyte

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Sulata piirakkataikinat pakkauksen ohjeen mukaan. Nipistä ne yhteen ja kauli taikinta leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi.
    2. Leikkaa paprikat pieniksi kuutioiksi ja levitä tasaisesti pohjalle. Siivilöi salaattijuustokuutiot liemestä ja murenna niitä hiukan. Ripottele juustot tasaisesti piirakan pinnalle. Halkaise oliivit ja painele puolikkaat piirakan päälle tasaisin välein.
    3. Sekoita tuorejuusto ja ruokakerma keskenään, vatkaa joukkoon munat. Mausta yrteillä ja suolalla.
    4. Kaada liemi piirakan päälle ja paista 225 asteessa uunin alatasolla 25 minuuttia, kunnes täyte on täysin hyytynyt ja pohja kypsä. Leikkaa piirakka noin 6 x 6 cm:n neliöiksi. Tarjoa haaleana tai kylmänä.

    Kategoriat

    Kommentoi

    Arvosana reseptille79 arvostelua
    • juhlat tulossa11.5.2018

      Voiko tämän pakastaa?

    • K-Kuluttajapalvelu11.5.2018

      juhlat tulossa, piirakan voi hyvin pakastaa.

    • Peppilotta27.5.2017

      Olen tehnyt useamman kerran, aina onnistuu ja on hyvää myös kylmänä esim buffetissa tai piknikillä. Lisään joukkoon kevätsipulia renkaina, sopii hienosti.