Värikäs paprika-fetapiirakka, pellillinenTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Värikäs paprika-fetapiirakka, pellillinen

Värikäs paprika-fetapiirakka on oivallinen ruoka niin alkupalapöytään, buffettiin kuin piknikillekin. Helpon piiraan voi maustaa yrteillä ja suolalla.

  • n. 30 palaa
  • 30 - 60 min
  • 212 kcal / 100 g

Ainekset

n. 30 palaa

Pohja

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata piirakkataikinat ja painele ne yhteen. Kauli taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi.
  2. Leikkaa paprikat pieniksi kuutioiksi ja levitä tasaisesti pohjalle. Siivilöi salaattijuustokuutiot liemestä ja murenna niitä hiukan. Ripottele juustot tasaisesti piirakan pinnalle. Halkaise oliivit ja painele puolikkaat piirakan päälle tasaisin välein.
  3. Sekoita tuorejuusto ja ruokakerma keskenään, vatkaa joukkoon munat. Mausta yrteillä ja suolalla.
  4. Kaada liemi piirakan päälle ja paista 225 asteessa uunin alatasolla 25 minuuttia, kunnes täyte on täysin hyytynyt ja pohja kypsä. Leikkaa piirakka noin 6 x 6 cm:n neliöiksi. Tarjoa haaleana tai kylmänä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 212 kcal887 kJ
  • Proteiinia5,68 g
  • Hiilihydraatteja14 g
  • Rasvaa14,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 48 arvostelua
  • juhlat tulossa11.5.2018

    Voiko tämän pakastaa?

  • K-Kuluttajapalvelu11.5.2018

    juhlat tulossa, piirakan voi hyvin pakastaa.

  • Peppilotta27.5.2017

    Olen tehnyt useamman kerran, aina onnistuu ja on hyvää myös kylmänä esim buffetissa tai piknikillä. Lisään joukkoon kevätsipulia renkaina, sopii hienosti.