• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Värikäs paprika-fetapiirakka, pellillinen

Värikäs paprika-fetapiirakka, pellillinen
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 30 palaa
  • 30 - 60 min
  • 212 kcal / 100 g

Ainekset

n. 30 palaa

Pohja

Täyte

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata piirakkataikinat ja painele ne yhteen. Kauli taikina leivinpaperin päällä uunipellin kokoiseksi levyksi.
  2. Leikkaa paprikat pieniksi kuutioiksi ja levitä tasaisesti pohjalle. Siivilöi salaattijuustokuutiot liemestä ja murenna niitä hiukan. Ripottele juustot tasaisesti piirakan pinnalle. Halkaise oliivit ja painele puolikkaat piirakan päälle tasaisin välein.
  3. Sekoita tuorejuusto ja ruokakerma keskenään, vatkaa joukkoon munat. Mausta yrteillä ja suolalla.
  4. Kaada liemi piirakan päälle ja paista 225 asteessa uunin alatasolla 25 minuuttia, kunnes täyte on täysin hyytynyt ja pohja kypsä. Leikkaa piirakka noin 6 x 6 cm:n neliöiksi. Tarjoa haaleana tai kylmänä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 212 kcal887 kJ
  • Proteiinia5,68 g
  • Hiilihydraatteja14 g
  • Rasvaa14,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille28