• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Horiatiki-salaatti

Kreikkalainen salaatti eli Horiatiki koostuu yleensä tomaatista, kurkusta, paprikasta, punasipulista, fetajuustosta ja oliiveista.
Horiatiki-salaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 119 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Kastike

Valmistus

alle 15 min
  1. Lohko tomaatit. Kuori kurkku raidalliseksi, halkaise se pitkittäin ja viipaloi. Suikaloi paprika ja sipuli. Pane ainekset kulhoon.
  2. Leikkaa feta reiluiksi viipaleiksi tai murustele se ja lisää salaatin päälle. Viimeistele salaatti oliiveilla ja oreganolla. Sekoita kastikeainekset keskenään ja valuta salaatin päälle. Tarjoa rapean leivän kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 119 kcal500 kJ
  • Proteiinia4,13 g
  • Hiilihydraatteja2,09 g
  • Rasvaa10,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu