Hyppää sisältöön
Mustikkasemifreddo eli puolijäädytetty jäätelöTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mustikkasemifreddo eli puolijäädytetty jäätelö

  • Annosmäärä5 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Gluteeniton
Tähän itse tehtyyn pehmeään mustikkajäätelöön on käytetty kermaa, jogurttia, mustikoita ja kardemummaa.
  • Gluteeniton

Ainekset

5 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    1 016 kJ / 245 kcal
  • Rasva
    15,2 g
  • josta tyydyttynyttä
    9,2 g
  • Hiilihydraatit
    21,9 g
  • josta sokereita
    15,3 g
  • Proteiini
    3,6 g
  • Suola
    0,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Vatkaa munat, sokeri ja glukoosisiirappi kuohkeaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma omassa kulhossaan. Yhdistä vaahdot. Sekoita joukkoon jogurtti ja vaniljasokeri.
  2. Soseuta kohmeiset mustikat sauvasekoittimella ja mausta kardemummalla. Sekoita marjaseos jäätelöseokseen. (Lisää likööri.)
  3. Valmista jäätelö jäätelökoneen ohjeen mukaan. Voit valmistaa jäätelön myös ilman jäätelökonetta. Nosta kulho kelmulla tai foliolla suojattuna pakastimeen. Anna jäätyä 3–4 tuntia. Vatkaa seosta mielellään sähkövatkaimella muutaman kerran pakastuksen alkuvaiheessa. Tarjoa lusikoitavan pehmeä jäätelö heti.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,1 (29 arviota)

  • Jenni
    8 vuotta sitten
    Tuli tosi hyvää👌🏻