Glöginmakuinen silli
Joulun kalapöytään kannattaa valmistaa herkullista glögisilliä! Voit kokeilla valmistaa sillin sekä vaaleasta että punaisesta glögistä.
yli 60 min155 kcal / 100 g
Ainekset
- n. 300gkevytsuolattuja sillifileitä
- 1-2sipulia
- 1rklkokonaisia roseepippureita
Liemi
- 2 1/2dlvaaleaa tai punaista glögijuomaa
- 3/4dlvalko- tai punaviinietikkaa
- 2-3rklsokeria
Valmistus
yli 60 min- Huuhdo sillifileet kylmällä vedellä ja leikkaa 1-2 sentin viipaleiksi. Leikkaa myös sipulit ohuiksi viipaleiksi.
- Lado silli- ja sipuliviipaleet kerroksittain lasitölkkiin. Ripottele väliin pippureita ja kaada päälle liemi. Anna maustua jääkaapissa pari päivää.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 155 kcal647 kJ
- Proteiinia 5,22 g
- Hiilihydraatteja15,9 g
- Rasvaa7,6 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi