Kardemummasilli
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Pullasta tuttu mauste sopii myös kalan kaveriksi. Kardemummasilli on herkullinen lisä joulupöytään.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
10 annosta
- n. 300 g Pirkka sillifileitä
- 3/4 dl öljyä
- 1 1/2 rkl väkiviinaetikkaa
- 3 rkl Pirkka tomaattisosetta
- 2 1/2 rkl sokeria
- 1 tl mustapippurirouhetta
- 1 tl kardemummaa
Ravintosisältö
- Energia1 217 kJ / 292 kcal
- Rasva23,7 g
- josta tyydyttynyttä2,8 g
- Hiilihydraatit11,3 g
- josta sokereita10,5 g
- Proteiini11,1 g
- Suola5,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Huuhtele sillifileet ja viipaloi ne n. 1 cm levyisiksi vinoviipaleiksi. Sekoita keskenään öljy, etikka, tomaattipyree, sokeri, mustapippuri ja kardemumma.
- Kaada kastike silliviipaleiden joukkoon. Anna maustua yön yli.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,5(10 arviota)
- yli 60 min3,0(1 arvio)
- yli 60 min5,0(1 arvio)
- alle 30 min3,9(28 arviota)
- yli 60 min4,9(9 arviota)
- yli 60 min4,9(20 arviota)
- yli 60 min4,1(32 arviota)
- yli 60 min4,4(16 arviota)