Kardemummasilli
Pullasta tuttu mauste sopii myös kalan kaveriksi. Kardemummasilli on herkullinen lisä joulupöytään.
10 annostayli 60 min337 kcal / 100 g
Ainekset
10 annosta
- n. 300gkevytsuolattuja sillifileitä
- 3/4dlöljyä
- 1 1/2rklväkiviinaetikkaa
- 2 1/2rklsokeria
- 1tlmustapippurirouhetta
- 1tlkardemummaa
Valmistus
yli 60 min- Huuhtele sillifileet ja viipaloi ne n. 1 cm levyisiksi vinoviipaleiksi. Sekoita keskenään öljy, etikka, tomaattipyree, sokeri, mustapippuri ja kardemumma.
- Kaada kastike silliviipaleiden joukkoon. Anna maustua yön yli.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 337 kcal1 410 kJ
- Proteiinia 7,29 g
- Hiilihydraatteja19,5 g
- Rasvaa25,9 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi