Hyppää sisältöön
Kardemummasilli Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Kardemummasilli

  • Annosmäärä10 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Pullasta tuttu mauste sopii myös kalan kaveriksi. Kardemummasilli on herkullinen lisä joulupöytään.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

10 annosta

Ravintosisältö

  • Energia
    1 217 kJ / 292 kcal
  • Rasva
    23,7 g
  • josta tyydyttynyttä
    2,8 g
  • Hiilihydraatit
    11,3 g
  • josta sokereita
    10,5 g
  • Proteiini
    11,1 g
  • Suola
    5,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Huuhtele sillifileet ja viipaloi ne n. 1 cm levyisiksi vinoviipaleiksi. Sekoita keskenään öljy, etikka, tomaattipyree, sokeri, mustapippuri ja kardemumma.
  2. Kaada kastike silliviipaleiden joukkoon. Anna maustua yön yli.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti