• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kardemummasilli

Pullasta tuttu mauste sopii myös kalan kaveriksi. Kardemummasilli on herkullinen lisä joulupöytään.
Kardemummasilli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • yli 60 min
  • 337 kcal / 100 g

Ainekset

10 annosta
    • n. 300gkevytsuolattuja sillifileitä
    • 3/4dlöljyä
    • 1 1/2rklväkiviinaetikkaa
    • 2 1/2rklsokeria
    • 1tlmustapippurirouhetta
    • 1tlkardemummaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Huuhtele sillifileet ja viipaloi ne n. 1 cm levyisiksi vinoviipaleiksi. Sekoita keskenään öljy, etikka, tomaattipyree, sokeri, mustapippuri ja kardemumma.
  2. Kaada kastike silliviipaleiden joukkoon. Anna maustua yön yli.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 337 kcal1 410 kJ
  • Proteiinia7,29 g
  • Hiilihydraatteja19,5 g
  • Rasvaa25,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille