Gluteeniton brunssimenu
Ruoka maistuu paremmalta, kun siitä nauttii yhdessä. Gluteeniton brunssimenu laadittiin Pirkka Roosa nauha -tuotteiden ympärille. www.pienipunainenkeittio.com
- 30 - 60 min
Ainekset
Aamiaisletut
- 1prk(250 g)Pirkka Parhaat mascarponea
- 3kananmunaa
- 1dlPirkka gluteenitonta jauhoseosta
- 1rklsokeria
- 1/4tlsuolaa
- 10gvoisulaa
Saaristolaiskalapihvileivät
- 1pkt(200 g/2 kpl)Pirkka saaristolaiskalapihvejä (pakaste)
- 4viipalettaPirkka gluteenitonta saaristolaisleipää
- 100gpaistettua tomaatti-herkkusienisalsaa
- 1rkltuoretta persiljaa
Paistettu tomaatti-herkkusienisalsa
- 1rs(200 g)Pirkka herkkusieniä
- 10gvoita
- 1(100 g)iso punasipuli
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- 1rkltuoretta persiljaa
Valmistus
30 - 60 min- Aamiaisletut (noin 20 kpl): Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja anna taikinan turvota 10 minuuttia. Paista voissa lettupannulla molemmin puolin kauniin kullanruskeaksi. Tarjoile tuoreiden Pirkka Roosa Nauha mansikoiden, vadelmien ja kiivin kanssa.
- Saaristolaiskalapihvileivät : Kypsennä pihvit pakkauksen ohjeen mukaan. Puolita kypsä pihvi veitsellä. Leikkaa leipäviipaleet. Levitä tomaatti-herkkusienisalsaa leivälle. Nosta pihvi päälle ja koristele persiljalla.
- Paistettu tomaatti-herkkusienisalsa : Putsaa sienet tarvittaessa. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Hienonna persilja. Kuori ja hienonna sipuli. Pese tomaatit ja leikkaa 4 osaan. Sulata voi paistinpannulla. Lisää sienet, sipuli ja tomaatit pannulle. Paista seosta muutaman minuutin ajan. Mausta ja lisää lopuksi persilja.
Kategoriat
Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi