• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Gluteeniton brunssimenuReseptin takana bloggaaja

Gluteeniton brunssimenu

Ruoka maistuu paremmalta, kun siitä nauttii yhdessä. Gluteeniton brunssimenu laadittiin Pirkka Roosa nauha -tuotteiden ympärille. www.pienipunainenkeittio.com

  • 30 - 60 min

Ainekset

Aamiaisletut

    • 1prk(250 g)Pirkka Parhaat mascarponea
    • 3kananmunaa
    • 1dlPirkka gluteenitonta jauhoseosta
    • 1rklsokeria
    • 1/4tlsuolaa
    • 10gvoisulaa

Saaristolais­kalapihvileivät

    • 1pkt(200 g/2 kpl)Pirkka Roosa Nauha saaristolaiskalapihvejä (gluteeniton)
    • 4viipalettaPirkka gluteenitonta saaristolaisleipää
    • 100gpaistettua tomaatti-herkkusienisalsaa
    • 1rkltuoretta persiljaa

Paistettu tomaatti-herkkusienisalsa

    • 1rs(200 g)Pirkka Roosa Nauha suomalaisia viljeltyjä herkkusieniä
    • 100gPirkka Roosa Nauha miniluumutomaatteja
    • 10gvoita
    • 1(100 g)iso punasipuli
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/2tlmustapippuria
    • 1rkltuoretta persiljaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Aamiaisletut (noin 20 kpl): Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja anna taikinan turvota 10 minuuttia. Paista voissa lettupannulla molemmin puolin kauniin kullanruskeaksi. Tarjoile tuoreiden Pirkka Roosa Nauha mansikoiden, vadelmien ja kiivin kanssa.
  2. Saaristolais­kalapihvileivät : Kypsennä pihvit pakkauksen ohjeen mukaan. Puolita kypsä pihvi veitsellä. Leikkaa leipäviipaleet. Levitä tomaatti-herkkusienisalsaa leivälle. Nosta pihvi päälle ja koristele persiljalla.
  3. Paistettu tomaatti-herkkusienisalsa : Putsaa sienet tarvittaessa. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Hienonna persilja. Kuori ja hienonna sipuli. Pese tomaatit ja leikkaa 4 osaan. Sulata voi paistinpannulla. Lisää sienet, sipuli ja tomaatit pannulle. Paista seosta muutaman minuutin ajan. Mausta ja lisää lopuksi persilja.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua