• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Gluteeniton ja munaton lettutaikina

Gluteeniton lettutaikina on myös kananmunaton. Tarjoa letut esimerkiksi hillon ja marjojen kanssa. Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin gluteeniton resepti vain noin 0,40 €/annos.
Gluteeniton ja munaton lettutaikina
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 235 kcal / annos (110g)

Ainekset

6 annosta

Paistamiseen

    • juoksevaa margariinia tai öljyä

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita maitojauhe ja jauhoseos kulhossa. Lisää joukkoon maito, öljy ja suola. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
  2. Paista letut kuumalla paistinpannulla molemmin puolin ja tarjoa lämpiminä suolaisen tai makean täytteen kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Jos teet vain munattomia lettuja, korvaa gluteeniton jauhoseos samalla määrällä vehnäjauhoja.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 110g100 g

  • 235 kcal984 kJ
  • Proteiinia9 g
  • Hiilihydraatteja30 g
  • Rasvaa9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 16 arvostelua
  • Kotileipurigluteeniton12.9.2017

    Pirkan gluteenittomat jauhot sisältävät vehnätärkkelystä. Eli jäävät kaupan hyllyyn ainakin meillä. Vilja-allergikko (kaikki kotimaiset viljat) ei voi näitä pirkka-jauhoja käyttää. Muuten varmaan ok resepti ja toimii muillakin gluteenittomilla jauhoilla.

  • Kotikokki9.4.2017

    Huippu taikina!