• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Graavilohta ja balsamicokastiketta

Graavilohesta ja balsamicokastikkeesta loihdit herkulliset sekä näyttävät alkupalalautaset, jotka sopivat minkä tahansa juhla-aterian alkupalaksi.
Graavilohta ja balsamicokastiketta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 176 kcal / annos (125g)

Ainekset

4 annosta
    • 1ruukkutammenlehtisalaattia
    • 100gmaustamatonta tuorejuustoa
    • 2rkltuoretta basilikaa
    • 2rkltuoretta tilliä

Kastike

Koristeeksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Valmista ensin kastike. Keitä balsamiviinietikkaa ja sokeria pari minuuttia ilman kantta. Anna jäähtyä.
  2. Levitä graavilohiviipaleet neljälle annoslautaselle. Asettele salaatinlehdet lohiviipaleiden viereen. Sekoita tuorejuuston joukkoon hienonnettua basilikaa ja tilliä. Nosta lusikalla juustoa salaatin päälle.
  3. Annostele balsamicokastiketta annosten ympärille. Koristele paahdetulla sipulilla, basilikan lehdillä ja tillillä. Tarjoa alkuruokana.

Tiesitkö että...

Vinkki! Balsamicosiirappia saat kun käytät balsamiviinietikkaa 1/2 dl ja sokeria 1/4 dl.

Ravintosisältö perannos 125g100 g

  • 176 kcal724 kJ
  • Proteiinia7,6 g
  • Hiilihydraatteja2,5 g
  • Rasvaa11,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille