Vuohenjuustoiset lohiperhoset Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Vuohenjuustoiset lohiperhoset

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Kananmunaton
Vuohenjuustoiset lohiperhoset maistuvat uunijuuresten kanssa.
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
4 (à 170 g)
 
lohiperhosta
tai
 
suolaa
tai
 
mustapippuria
tai
1 rkl
 
sitruunanmehua
tai
ripaus
 
mustapippuria
tai
n. 1/2 pkt (à 200 g)
 
tai
1/2 dl
 
Pirkka paahdettua sipulirouhetta
tai
1/2 dl
 
tilliä hienonnettuna
tai

Lisäksi

1 ps (600 g)
 
tai
2 rkl
 
oliiviöljyä
tai
1/2 tl
 
suolaa
tai
1/2 tl
 
timjamia tai rosmariinia
tai
ripaus
 
mustapippuria
tai

Ravintosisältö

Energia
469 kJ / 112 kcal
Rasva
7,7 g
josta tyydyttynyttä
2,2 g
Hiilihydraatit
2,4 g
josta sokereita
1,8 g
Proteiini
7,5 g
Suola
0,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min

Pane kalat uunivuokaan. Mausta suolalla, sitruunanmehulla ja pippurilla. Hienonna vuohenjuusto ja levitä kalojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia. Koristele paahdetulla sipulilla ja tillillä.

Pyöräytä uunijuurekset öljyssä. Mausta suolalla, timjamilla tai rosmariinilla ja pippurilla. Kypsennä pakkauksen ohjeen mukaan, mielellään kiertoilmauunissa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka Parhaat vuohenmaitojuusto Sainte Maure 200g
    Hinta 4,79/kpl
    23,95/kg
  • Pirkka uunijuurekset 600 g pakaste
    Hinta 1,99/kpl
    3,32/kg
  • Järvikylä Timjami rasia 20g
    Hinta 2,99/kpl
  • Pirkka suomalainen tilli ruukussa
    Hinta 1,49/kpl
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,5 (4 arviota)