• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vuohenjuustoiset lohiperhoset

Vuohenjuustoiset lohiperhoset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 150 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Pane kalat uunivuokaan. Mausta suolalla, sitruunanmehulla ja pippurilla. Hienonna vuohenjuusto ja levitä kalojen pinnalle.
  2. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia. Koristele paahdetulla sipulilla ja tillillä.
  3. Pyöräytä uunijuurekset öljyssä. Mausta suolalla, timjamilla tai rosmariinilla ja pippurilla. Kypsennä pakkauksen ohjeen mukaan, mielellään kiertoilmauunissa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 150 kcal628 kJ
  • Proteiinia10,5 g
  • Hiilihydraatteja3,77 g
  • Rasvaa10,4 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille