Graavitaimen
- Annosmäärä8 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Kokeile graavitaimenta graavilohen sijaan. Pakasta kala ennen graavausta. Tarjoa graavikala keitettyjen perunoiden tai ruis- tai saaristolaisleivän kanssa.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
8 annosta
- 600 g taimenfileetä
- n. 1 1/2 rkl karkeaa merisuolaa
- 1/2 tl sokeria
- 10 kokonaista musta- tai valkopippuria
- 1/4 dl tilliä hienonnettuna
Ravintosisältö
- Energia693 kJ / 166 kcal
- Rasva4,5 g
- josta tyydyttynyttä0,8 g
- Hiilihydraatit0,8 g
- josta sokereita0,8 g
- Proteiini30,1 g
- Suola7,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Poista fileistä tarvittaessa ruodot ja pakasta kalafileitä 3–4 vuorokautta ennen graavaamista mahdollisten loisten varalta. Ota kalat sulamaan jääkaappiin.
- Pane lähes sulaneet taimenfileet (2 kpl) leikkuulaudalle nahkapuoli alaspäin. Ripottele fileille tasaisesti merisuolaa, sokeria, rouhittua pippuria ja tilliä. Nosta fileet päällekkäin lihapuolet vastakkain. Peitä kala tiiviisti kelmulla ja foliolla.
- Anna kalan suolaantua jääkaapissa 1–2 vuorokautta. Kääntele kalapakettia välillä, jotta kala suolaantuu tasaisesti. Poista tillit ja irtoavat mausteet kalan pinnalta.
- Leikkaa kala ohuiksi viipaleiksi ja asettele tarjolle. Koristele halutessasi sitruunalohkoilla ja tillillä. Tarjoa lisäksi perunoita tai ruis- tai saaristolaisleipää.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,4(26 arviota)
- yli 60 min3,8(22 arviota)
- yli 60 min4,0(5 arviota)
- yli 60 min4,1(43 arviota)
- yli 60 min3,3(75 arviota)
- yli 60 min4,0(4 arviota)
- yli 60 min3,8(130 arviota)
- alle 30 min3,6(21 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,8 (9 arviota)