Ihana parsabruschettaReseptin takana bloggaaja

Ihana parsabruschetta

Kevään herkullisin bruschetta tuoreesta parsasta Kahvia & Kasvisruokaa blogissa!

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 12vihreää parsaa
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria
    • 4tuoretta leipäviipaletta
    • 4rklOatly påMackan maustamatonta levitettä
    • 1/2ps(á 200 g)Sheese, grated mozzarella style
    • 2rklsitruunamehua
    • 4valkosipulinkynttä
    • tuoretta timjamia

Valmistus

alle 30 min
  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Huuhtele parsat, napsauta pois kova kanta ja kuori parsat. Sivele parsat öljyllä ja rouhi päälle pippuria ja suolaa. Paista noin 10 minuuttia.
  3. Voitele leivät kauralevitteellä ja ripottele päälle juusto ja pirskottele päälle sitruunanmehua. Viipaloi valkosipulinkynnet.
  4. Asettele parsat ja valkosipuliviipaleet leipien päälle, lisää timjamia ja siirrä takaisin uuniin muutamaksi minuutiksi, kunnes juusto sulaa. Lähde: www.kahviajakasvisruokaa.fi

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua
  • Kim 17.4.2019

    Mitäs noille valkosipulinkynsille tehdään?

  • K-Kuluttajapalvelu17.4.2019

    Kim, kiitos huomiostasi ja pahoittelut, että reseptiin on jäänyt virhe. Ohjeeseen on nyt päivitetty myös valkosipulien käsittely.