• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokavalio

Ihana parsabruschetta

Kevään herkullisin bruschetta tuoreesta parsasta Kahvia & Kasvisruokaa blogissa!
Ihana parsabruschetta
Reseptin takana bloggaaja

Ainekset

4 annosta
    • 4(á 225 g)tuoretta leipäviipaletta
    • 4valkosipulinkynttä
    • 12(á 200 g)tankoparsaa
    • 4rklOatly påMackan kasvirasvalevitettä
    • 1/2ps(á 200 g)Sheese, grated mozzarella style
    • 2rklPirkka ekstra neitsytoliiviöljyä
    • 2rklsitruunamehua
    • tuoretta timjamia
    • ripausmustapippuria
    • ripaussuolaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Murra parsasta varsi ja kuori se.
  3. Sivele parsat öljyllä ja rouhi päälle pippuria ja suolaa. Paista noin 10 minuuttia.
  4. Voitele leivät Påmackan tuorejuustolla ja ripottele päälle juusto ja pirskottele sitruunanmehulla.
  5. Asettele parsat leipien päälle, lisää timjamia ja siirrä takaisin uuniin muutamaksi minuutiksi, kunnes juusto sulaa. Lähde: www.kahviajakasvisruokaa.fi

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu