Ihana parsabruschetta
Kevään herkullisin bruschetta tuoreesta parsasta Kahvia & Kasvisruokaa blogissa!
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 12vihreää parsaa
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
- 4tuoretta leipäviipaletta
- 4rklOatly påMackan maustamatonta levitettä
- 1/2ps(á 200 g)Sheese, grated mozzarella style
- 2rklsitruunamehua
- 4valkosipulinkynttä
- tuoretta timjamia
Valmistus
alle 30 min- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Huuhtele parsat, napsauta pois kova kanta ja kuori parsat. Sivele parsat öljyllä ja rouhi päälle pippuria ja suolaa. Paista noin 10 minuuttia.
- Voitele leivät kauralevitteellä ja ripottele päälle juusto ja pirskottele päälle sitruunanmehua. Viipaloi valkosipulinkynnet.
- Asettele parsat ja valkosipuliviipaleet leipien päälle, lisää timjamia ja siirrä takaisin uuniin muutamaksi minuutiksi, kunnes juusto sulaa. Lähde: www.kahviajakasvisruokaa.fi
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Mitäs noille valkosipulinkynsille tehdään?
Kim, kiitos huomiostasi ja pahoittelut, että reseptiin on jäänyt virhe. Ohjeeseen on nyt päivitetty myös valkosipulien käsittely.