Ihana parsabruschetta
Kevään herkullisin bruschetta tuoreesta parsasta Kahvia & Kasvisruokaa blogissa!
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 12vihreää parsaa
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
- 4tuoretta leipäviipaletta
- 4rklOatly påMackan maustamatonta levitettä
- 1/2ps(á 200 g)Sheese, grated mozzarella style
- 2rklsitruunamehua
- 4valkosipulinkynttä
- tuoretta timjamia
Valmistus
alle 30 min- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Huuhtele parsat, napsauta pois kova kanta ja kuori parsat. Sivele parsat öljyllä ja rouhi päälle pippuria ja suolaa. Paista noin 10 minuuttia.
- Voitele leivät kauralevitteellä ja ripottele päälle juusto ja pirskottele päälle sitruunanmehua. Viipaloi valkosipulinkynnet.
- Asettele parsat ja valkosipuliviipaleet leipien päälle, lisää timjamia ja siirrä takaisin uuniin muutamaksi minuutiksi, kunnes juusto sulaa. Lähde: www.kahviajakasvisruokaa.fi
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kommentoi
Mitäs noille valkosipulinkynsille tehdään?
Kim, kiitos huomiostasi ja pahoittelut, että reseptiin on jäänyt virhe. Ohjeeseen on nyt päivitetty myös valkosipulien käsittely.