• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Gratinoitu parsa ja tonnikalamousseReseptin takana bloggaaja

Gratinoitu parsa ja tonnikalamousse

Nopea ja helppo parsaresepti Beach House Kitchenin tapaan. Parsat saavat parmesaanista ja korppujauhoista rapean kuorrutteen. Gratinoidun parsan maistuvin makupari on raikas tonnikalamousse.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta

Gratinoitu parsa

Tonnikalamousse

    • 1tlk(170 g)Pirkka thaibasilika tonnikala
    • 1prk(120 g)Pirkka smetanaa
    • 1(30 g)pieni salottisipuli
    • 1tlsitruunanmehua
    • ripaussuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Pese parsat ja napsauta tyviosa irti siitä kohtaa kun se irtoaa.
  2. Sivele oliiviöljy tasaisesti parsoille ja laita parsat pieneen muovipussiin.
  3. Lisää pussiin raastettu parmesaani, korppujauhot ja mausteet.
  4. Sulje pussi ja hölskyttele niin, että kaikki parsatangot ovat leivittyneet.
  5. Levitä tangot leivinpaperille ja paista 210-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.
  6. Hienonna tonnikala. Sekoita tonnikala, smetana, silputtu sipuli, sitruunamehu ja mausteet kulhossa. Anna tonnikalamoussen maustua hetki jääkaapissa. Tarjoa gratinoidun parsan seurana. Lähde: http://www.beachhousekitchen.fi/sesonkiruokaa/parsaa-uudella-tavalla-kryhteistyo/

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 7 arvostelua