Paahdetut puikulat ja silli
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Gluteeniton
Peruna ja silli ovat klassinen makupari, josta voi nauttia myös talvella. Pikkujouluhin tai joulupöytään sopiva suolapala syntyy puikulaperunoista ja matjessillistä.
- Gluteeniton
Ainekset
10 annosta
10 | tai |
1 rkl | rypsiöljyä tai |
1 pkt (à 180 g) | tai |
Ravintosisältö
Energia | 887 kJ / 212 kcal |
Rasva | 8 g |
josta tyydyttynyttä | 1,3 g |
Hiilihydraatit | 27,1 g |
josta sokereita | 6,2 g |
Proteiini | 8,8 g |
Suola | 2,3 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Harjaa perunat puhtaiksi ja esikeitä noin 7 minuuttia. Valuta ja leikkaa perunat halki leveyssuunnassa.
Pyöräytä perunat öljyssä ja paista pannulla kypsiksi. Anna jäähtyä hetki. Voit myös paahtaa perunat 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.
Viipaloi sillifileet. Laita cocktailtikkuun pala silliä ja paina tikku kiinni perunaan. Tarjoa suolaisena alkupalana.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka suomalainen pesty puikulaperuna 1 kgHinta 1,69/kpl1,69/kg
- Pirkka matjessillifileet n180g MSC vakuumiHinta n. 3,23/kpl17,95/kg
- PuikulaperunaHinta 1,29/kg
- Lapinpuikula peruna 2kg SuomiHinta 5,99/kpl3,00/kg
- Pysyvästi edullinenKeiju rypsiöljy 0,5lHinta 2,15/kpl4,30/l
- Neito rypsiöljy 500mlHinta 4,25/kpl8,50/l
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,1(8 arviota)
- alle 30 min5,0(1 arvio)
- alle 15 min3,9(10 arviota)
- alle 30 min
- alle 15 min
- alle 30 min
- yli 60 min4,5(2 arviota)
- 30 - 60 min4,4(28 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,8 (4 arviota)