Paahdetut puikulat ja silliTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Paahdetut puikulat ja silli

  • Annosmäärä10 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Gluteeniton
Peruna ja silli ovat klassinen makupari, josta voi nauttia myös talvella. Pikkujouluhin tai joulupöytään sopiva suolapala syntyy puikulaperunoista ja matjessillistä.
  • Gluteeniton

Ainekset

10 annosta
10
 
tai
1 rkl
 
rypsiöljyä
tai
1 pkt (à 180 g)
 
tai

Ravintosisältö

Energia
887 kJ / 212 kcal
Rasva
8 g
josta tyydyttynyttä
1,3 g
Hiilihydraatit
27,1 g
josta sokereita
6,2 g
Proteiini
8,8 g
Suola
2,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
Harjaa perunat puhtaiksi ja esikeitä noin 7 minuuttia. Valuta ja leikkaa perunat halki leveyssuunnassa.
Pyöräytä perunat öljyssä ja paista pannulla kypsiksi. Anna jäähtyä hetki. Voit myös paahtaa perunat 200-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.
Viipaloi sillifileet. Laita cocktailtikkuun pala silliä ja paina tikku kiinni perunaan. Tarjoa suolaisena alkupalana.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka suomalainen pesty puikulaperuna 1 kg
    Hinta 1,69/kpl
    1,69/kg
  • Pirkka matjessillifileet n180g MSC vakuumi
    Hinta n. 3,23/kpl
    17,95/kg
  • Puikulaperuna
    Hinta 1,29/kg
  • Lapinpuikula peruna 2kg Suomi
    Hinta 5,99/kpl
    3,00/kg
  • Pysyvästi edullinen
    Keiju rypsiöljy 0,5l
    Hinta 2,15/kpl
    4,30/l
  • Neito rypsiöljy 500ml
    Hinta 4,25/kpl
    8,50/l
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,8 (4 arviota)